Haberler

Seda Sayan, kendisinden 32 yaş küçük Alkan Dalgakıran'la aşk yaşadığı yönündeki haberleri yalanladı

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, O Ses Türkiye'nin şampiyonu olan 25 yaşındaki Alkan Dalgakıran ile aşk yaşadığı yönündeki haberleri kesin bir dille yalanlayarak "O benim çocuğum olacak yaşta" diyerek tepki gösterdi.

57 yaşındaki Seda Sayan'ın jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye'de şampiyon olan 25 yaşındaki Alkan Dalgakıran ile aşk yaşadığı iddia edildi. Kısa sürede gündem olan aşk iddiası hakkında bir video çekerek açıklama yapan Seda Sayan, çıkan haberleri yalanladı.

"O BENİM ANCAK EVLADIM OLABİLİR"

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına özel bir video çekerek hakkında aşk iddialarına cevap veren Sayan, şunları söyledi: "Alkan ile benim büyük aşk yaşadığım ahlaksızca çıkarılmış bir dedikodu. O benim ancak evladım olabilir. O daha çok genç, istikbali var. "Ben bunlara cevap veriyorum ama o yıpranıyor. Çok genç bir çocuk, zarar görüyor. Günahtır, ayıptır. Buna bir son verilmeli. Benim yaptıklarımdan bahsetsinler. Böyle mesnetsiz haberlerle gündeme gelmek istemiyorum."

Seda Sayan, kendisinden 32 yaş küçük Alkan Dalgakıran'la aşk yaşadığı yönündeki haberleri yalanladı

"BU NASIL BİR TERBİYESİZLİKTİR"

"Bir şey yaşarsam zaten çıkıp söylüyorum. Böyle bir şey görmedim, bu nasıl bir terbiyesizlik. O çocukla tabii ki görüşeceğim. Ben o koltukta boşuna mı oturuyorum. Bunlar iş ilişkisidir."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Alkan Dalgakıran O Ses Türkiye Seda Sayan Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (45)

ASLI:

57 YAŞINDA HALA AŞKIN PEŞİNDEN KOŞABİLMEK YENİ MACERALARA ATILMAK NE GÜZEL Bİ ŞEY. BU DÜNYAYA BİR KERE GELİYORUZ TADINI ÇIKARMAK LAZIM.

Yanıtla259
Mert:

Evet bu dünya ya bir defa geliyoruz ama şunu unutmamak lazım ki öldükten sonra bize dünyada ne yaptığımızı soracaklar ve orda artık ölüm yok

420
ALLAH ISLAH ERTSİN SENİN GİBİLERİ:

tabi tabi çıkar sen çıkar tadını çıkar, da, korona yakana yapıştığında veya hastalandığında yatağa saplanıp kalınca, ne zamanki gözlerin tavana asılı kaldığında anlarsın tadı tuzu. . . macerayı. yaşamayı. . .

214
X:

ASLI SENİN OĞLUN OLSA (erkeksin sen) NİNEN YAŞINDA BİR KOKANA İLE YAŞASA, GERÇİ SENDE ÖYLESİN DE. NEYSE. . .

213
Zebani:

Yaşadığın önemli değil de bazı beyinsizler bu tür hayata özene biliyor. Her yaşın kendine göre güzellikleri vardır. Yaşına uygun yaşa. Bu dünyaya bir kere geliyoruz doğru da bir kez de gidiyoruz. İnancımıza göre bir de öbür tarafta hayat var burdan götürdüğünle yaşayacağın.

112
aga:

ne fark eder zaten rekora gidiyor bu olmaz ise baskasi olur

Yanıtla319
Ali canimorşu:

Abi kadın doymuyor

Yanıtla615
ALİDESERO:

aç gözlü desene

11
Eren:

Erden biliyorsun yanlarindamiydin.yoksa

10
Ibrahim:

Arkadas yetiskin insanlar ikiside kime ne yahu

Yanıtla163
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title