Haberler

Babası vefat eden şef Danilo Zanna'dan yürek yakan paylaşım: Kalbim acı çekiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü şef Danilo Zanna'nın İtalya'da yaşayan babası Armando Zanna dün gece hayatını kaybetti. Acı haberi Instagram hesabından veren şef, "Kalbim çok acı çekiyor" dedi.

Türk bir kadınla tanışıp evlendikten sonra Türkiye'ye yerleşen İtalyan şef Danilo Zanna, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babasının hayatını kaybettiğini söyledi.

"MAALESEF BABAMI KAYBETTİK"

Son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapan ve sevimli halleriyle her daim adından söz ettiren Danilo Zanna, Instagram hesabından babasıyla olan fotoğrafını paylaşarak "Kalbim çok acı çekiyor, maalesef babam Armando'yu dün gece kaybettik. Bana bir erkeğin değerlerini öğreten ve bana yaşama saygı duymayı ve sevmeyi öğreten bir adam babam. Şimdi dinlenecek ve kalbimizde yaşayacak" dedi.

Danilo şefin eşi Tuğçe Demirbilek Zanna da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve "Arayan, soran, başsağlığı dileyen herkes, eksik olmayın. Tüm aramalara cevap veremiyoruz" dedi.

Şef Danilo Zanna'nın babası hayatını kaybetti

"AİLEMİ SEVİYORUM"

Ocak ayında ailesiyle birlikte vakit geçiren Danilo Zanna, Instagram hesabından anne ve babasıyla fotoğraf paylaşarak "Ailemi seviyorum. Hayatta seni destekleyenlere her zaman sıkıca sarıl" demişti.

Babası vefat eden şef Danilo Zanna'dan yürek yakan paylaşım: Kalbim acı çekiyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Danilo Di Luca Sosyal Medya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

NÖBETÇİ YORUMCU:

Paskalya da vefat etti. ışıklar içinde uyusun

Yanıtla1518
Buket:

Başınız sağolsun danilo bey üzüldüm cok

Yanıtla016
angara:

toprağı bol olsun, başın sağ olsun şef

Yanıtla113
6.FİLO:

aydınlık mezarda ışıklar içinde uyusun

Yanıtla47
NİNNİ NİNNİ:

mumlar içinde uyusun

75
ümit:

başınız sağ olsun güler yüzlü türk dostu şefim

Yanıtla010
Tanimadik:

Basiniz sagolsun şef , huzunlendik ve uzulduk yine.

Yanıtla010
HÜLYA:

DANİLO BEY BAŞINIZ SAĞOLSUN SİZE VE AİLENİZE SABIRLAR DİLİYORUM TABİİ Kİ AİLE ÇOK ÕNEMLİ AMA SEN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİSİN O GÜLER YÜZÜNU YENİDEN GÖRMEK İSTİYORUZ.

Yanıtla03
Herhangibiri:

Koronavirusten mi öldü acaba

Yanıtla01
corrona korrona:

adamsın danilo. . .

Yanıtla01
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title