Haberler

Icardi üzgünken onun umrunda bile değil! Wanda sere serpe yatıp masaj yaptırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'nin eski eşi Wanda Nara, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak masaj yaptırdığı anları paylaşan Nara, takipçilerinin dikkatini çekti.

Süper Lig devi Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile ayrıldığını duyuran Arjantinli Wanda Nara seksi paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

SERE SERPE MASAJ YAPTIRDI

Masaj yaptırdığı anları paylaşan Wanda'nın o anları ve rahat tavırları kısa sürede viral oldu. Güzel modelin videosu kısa sürede viral oldu.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Magazin

Mauro Icardi Mauro Icardi Sosyal Medya Galatasaray Galatasaray Wanda Nara Wanda Nara Magazin Medya Spor Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

Doğru Söz:

Wanda Nara, 2013 yılında futbolcu Maxi Lopez ile evliyken onun takım arkadaşı Mauro Icardi ile yasak aşk yaşamıştı. Sonra Maxi Lopez den ayrıldı Icardi ile evlendi. Şimdi de Icardi yi terk etti, Arjantinde bir DJ ile beraber. Etme bulma dünyası. Icardi takım arkadaşının eşi ile aşk yaşaması sebebi ile Arjantin milli takımına da çağırılmıyor. Arjantin de Icardiyi seven kimse yok. GS li futbolcular eşlerinize dikkat edin, ikinci bir Icardi vakası yaşanabilir. Bence Icardi yi gönderin gitsin.

Yanıtla44203
Veysel null:

Duygu sömürüsü ile ICARDI yi Galatasaray dan uzaklaştırabileceğinizi sanıyorsanız avucunuzu açıp yalayabilirsiniz. hahahahahahaha

12451
Doğru Söz:

Null Veysel. Sen de, ahlak değerlerine verdiğin önemin kendin gibi null olduğu anlaşıldı. Sen, sömürüsüz duygusal olmayan hesaplar yapmaya devam et.

1566
SELÇUK GÜNDOĞDU:

DOĞRU GSLİLER DİKKAT ETSİN İCARDİ ELİNE ALMIŞ GEZİYO WALLA

920
duyarlı vatandaş:

Bu kadar KPSS çalışsaydın atanırdın. Boş işler müdürü

1116
SELÇUK GÜNDOĞDU:

GSLİ KARDEŞLERİM DİKKAT EDİN İCARDİ ARTIK BOŞTA,ALLAH MUHAFAZA WALLA NOLUR NOLMAZ:)))

319
riwannn:

yenge de erik gibi küt küt çat çat =))

Yanıtla1361
Cafer Kılıçaslan:

gs nin yengesi

Yanıtla332
Barış O. B.:

Maxi Lopez bunu beğendi

Yanıtla327
akan kaplan:

Gs liler bence dikkat etsinO?O?O?

Yanıtla420
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title