Haberler

Serenay Sarıkaya'dan kendisini bekleten Mert Demir'e sitem: Ayıp ayıp

Güncelleme:
Abone Ol

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya bir süredir aşk yaşadığı Mert Demir'in kendisini bekleterek fotoğraf paylaştığını görünce "Ayıp ayıp seni bekliyorum yağmurda" diye sitem etti.

Rol aldığı her projedeki başarısıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, bir süredir şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşıyor. İlişkilerini göz önünde yaşayan çiften Sarıkaya, kendisini bekleten sevgilisine sitem ederek dikkatleri üzerine çekti.

Yoğun bir konser maratonu bulunan Mert Demir, Instagram hesabından bir fotoğrafını yayınladı. Demir'in kendisini dışarıda bekletip fotoğraf paylaştığını gören Sarıkaya da paylaşımına "Ayıp ayıp aşağıdayım seni bekliyorum… Ama yağmur başladı" yorumunu yaptı. Sarıkaya'nın yorumuna kısa sürede binlerce beğeni geldi.

KAYINVALİDE'DEN ONAY

İşlerinden fırsat buldukça sık sık tatile giden çift, romantik karelerini de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Mert Demir'in annesi Gülgün Demir de geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada çiftin ilişkisini destek vererek "Evet daha önce görüştüm Serenay'la. İkisi de birbiriyle çok mutlu. İkisi birbiriyle mutlu. Bana söz yok. Evlenmek isterlerse öyle olur" demişti.

Serenay Sarıkaya'dan kendisini bekleten Mert Demir'e sitem: Ayıp ayıp

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Serenay Sarıkaya Mert Demir Magazin Yaşam Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

HACER İlhan:

Çokta önemli haber...

Yanıtla5143
Frida Kahlo:

iki boş insan.

Yanıtla491
sezgin sucin:

ne kadar önemliydi

Yanıtla333
Ütopik Yorumcu:

ne evlenmesi teyze adam sıkıldığında bırakır onu

Yanıtla217
Atilla levent:

serenay a yakışıyormu bu ibini

Yanıtla89
pusatalfa:

Bir süredir aşk yaşadığı mı, nasıl yani

Yanıtla22
isa yatar:

Sizin vizyonunuza habere bak artık tam bir mahalle gazetesi oldunuz

Yanıtla04
Ülke Genç:

Bıktık mi?hemde çok..yettiniz..

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title