Haberler

Sertap Erener'in gergin anları! Can Bonomo ve Öykü Karayel'in sözünü kesip tepki gösterdi

Güncelleme:
Abone Ol

Bir projenin daveti için bir araya gelen Can Bonomo, Sertab Erener ve Öykü Karayel arasında soğuk rüzgarlar esti. Yanında Can Bonomo ve Öykü Karayel'e projeden alakasız sorular sorulmasından rahatsız olan Erener herkesin sözünü keserek "Bu konuları başka zaman konuşalım" dedi.

Sertap Erener, Can Bonomo ve Öykü Karayel, önceki akşam bir reklam projesinin davetinde bir araya geldi. Etkinlikle kendilerini bekleyen basın mensuplarıyla sohbet eden ünlü isimler arasında gergin anlar yaşandı.

TEPKİ GÖSTERİP RÖPORTAJI YARIDA KESTİ

Basın mensuplarının Can Bonomo ve Öykü Karayel çiftine yoğun ilgi göstererek sık sık aile yaşantısıyla ilgili sorular sorması Sertab Erener'i sinirlendirdi. Bir süre bekleyen Erener, kendisine istediği yönde soru sorulmayınca "Bu projeyle ilgili konuşacağımız varsa konuşalım. Yoksa diğer konuları başka bir zaman konuşuruz. Başka sorusu olan var mı? Beni nerede göreceksiniz bir daha sokakta mı? Projeyle ilgili soru soracaksanız sorun yoksa sormayın" dedi.

Sertap Erener'in gergin anları! Can Bonomo ve Öykü Karayel'in sözünü kesip tepki gösterdi

Sinirlenen Erener, daha sonra ünlü çiftin yanından ayrıldı.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Öykü Karayel Can Bonomo Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

murat doğan:

Bu ne gerginlik Sertap , her şeyi yöneten her şeye ayar veren olmaktan uzak durmak gerekir , bir gazeteci istediğini sorabilir Can ve Öykü rahatsız olmuyor da sana ne oluyor ? Senin çok sevildiğini zannetmiyorum, kalbur üstü bir yarışmada birinci oldun ama senin şu an hangi şarkın dilde ki ,Canın yüzündeki samimiyet ve tebessüm insanın içini açıyor , yaş ve sanat bakımından tecrübeli olabilirsin ama kestirip atmak ve soruları beğenmeyip müdahale etmek yakışmadı sana, hep ben hep ben olmaz

Yanıtla2025
TATE:

Konu ile alakalı sorsanıza kardeşim. Misal çocuk ishal olunca hangi şarkı dinletilmeli... Özellikle sokakta yürürken göremeyeceğimiz ablanın yanıtlamasını isterim....

Yanıtla229
murat ılgaz:

en işte naaaptın dobloyu sattınmı yokhhh daha biniyokhh :)

Yanıtla613
özge güneş:

kadın haklı dağılın

Yanıtla15
Nuray KZ:

Sertab bu tepkiyi verdiyse bir sebebi vardir.muhtesem bir sanatci ve degerini bilelim..

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title