Haberler

Sevgi Katkıcı, Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazandı

Güncelleme:
Abone Ol

Sevgi Katkıcı, ablası Duygu Nebioğlu'ndan sonra Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazandı. DNA testiyle Akpınar'ın bir kızı daha olduğu netleşti.

Usta sanatçı Metin Akpınar'ın tek gecelik ilişkisinden Duygu Nebioğlu adında bir kızı olduğu ortaya çıkmış ve magazin camiasında geniş yankı uyandırmıştı. Ablasının ardından Metin Akpınar'a babalık davası açan Sevgi Katkıcı da kazandı.

SOY BAĞININ KURULMASINA KARAR VERİLDİ

Show Haber'de yer alan bilgilere göre, Sevgi Katkıcı'nın Metin Akpınar'a karşı Antalya Aile Mahkemesi'nde açtığı dava sonuçlandı. Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan alınan DNA raporu, Antalya 5. Aile Mahkemesi'ne ulaştı. Raporda, Sevgi Katkıcı'nın Metin Akpınar'ın kızı olduğu tespit edildi. Mahkeme, Metin Akpınar ile Sevgi Katkıcı arasında soy bağının kurulmasına karar verdi.

Sevgi Katkıcı, Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazandı

KATKICI: HİÇ BABA-KIZ İLİŞKİMİZ OLMADI

Sevgi Katkıcı, daha önce yaptığı açıklamada Akpınar'ı kızı olduğunu 21 yaşında öğrendiğini söylemişti. DNA testi yaptırmalarına rağmen Akpınar'ın tavırlarında herhangi bir değişiklik olmadığını belirten Katkıcı "Metin Akpınar benden hep şüphe duymuştu kızı olmayabilirim diye. Çünkü kendisine ikizim kadar benzemiyordum. 2020 yılında DNA testi yaptırdık, kızı olduğuma inandı. Ama tutumunda herhangi bir değişiklik olmadı. Baba-kız ilişkimiz hiç olmadı. Duygu daha çok görüştü. Bir sarılma, bir öpme, bir arama göremedim. Hep ben özel zamanlarda aradım. Çıkan haberlerden sonra da aramasını, özür dilemesini bekledim. Yaptığı basın açıklamasında bizi büyüten Özdener Bey ve Emine Hanım'dan özür dilemesini, 'Benim çocuklarıma yıllarca baktınız' diyerek teşekkür etmesini bekledim ama maalesef bunların hiçbirini göremedim" demişti.

Sevgi Katkıcı, Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazandı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Duygu Nebioğlu Metin Akpınar 3-sayfa Magazin Yaşam Baba 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (31)

özden tutar:

kendi çocuğuna sahip çıkmayan çıkamayan adam türkiye siyasetine yön vermeye çalışıyor, ne acı bir durum....

Yanıtla41425
VEFA:

Karışmayın Metin amcama, bir kaza kurşunudur olmuş.. Adam hatasını telafi de ediyor işte. Siz mevcut bizi yönetenler bakın, bir sürü yanlış yapılan işler var. Mesela sadece Suriye politikasındaki hata bile bu ülkeye nelere mal oldu. Gerçekleşen maddi ve manevi zararları insanın hafzalası almıyor!...

24661
SERT KALEM:

VEFA: kötü bir avukatsın, yaptığın savunma çok basit ve ucuz, bırak bu işi

25164
VEFA:

İnsandır; beşer, şaşar. Kötü niyetle bundan mütevellit fırsatçılık varsa, orada her türlü savunmada meşru olur. Sen beğensen de olur, beğenmesen de olur!..

7922
ihtiyar:

ah vefa vah vefa acaba sen nasıl bir kaza kurşunusun

746
VEFA:

Benim yakınım gidip, artist tavlayıp. Şundan bir de bebe yapayım, üzerinden hayatım kurtulsun diye düşünürse Allah onun da müstehakkını versin. Mesele İLKE, duruş. Mesele sen, ben değil...

1714
VEFA:

Adam kadına, gel seninle birlikte olalım, bana nur topu gibi bir evlat ver mi demiş?.. Belli ki kadın adamın rızası dışında çocuk yapmış, konu bugünlere kadar da gelmiş. Babalık rıza, istek, arzu, sahiplenme duygusu ile olur!.. Bunu bu kadar anlamayacak ne var!..

15
ARSLANOĞLU Hakan:

Akpınar'ın 10 dakikalık zevki için, bir ömür çalışıp kazandıklarından kızı da pay alacak.

Yanıtla4075
VEFA:

Sen o 10 dakikayı küçümseme çocuk. O 10 dakika senin, benim, herkesin varlık nedeni, Hayati döngünün sebebi. Ahh!.. O 10 dakika yok mu o nelere kadir!...

2547
Bayram Aydin:

Mezara götürecek zaten onları. Yorym yaparken empati yapın biraz.

425
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title