Haberler

Sevgilisinden Wilma Elles'e Doğum Gününde 300 Bin TL'lik Hediye

Güncelleme:
Abone Ol

Kerem Göğüş, sevgilisi Wilma Elles'e doğum günü partisi düzenledi. Göğüş, her yıl olduğu gibi bu yıl da Elles'e daire hediye etti.

2 yıldır birlikte olduğu inşaatçı sevgilisi Kerem Göğüş, Wilma Elles'e Yeniköy'deki villalarının bahçesinde doğum günü partisi düzenledi.

YİNE DAİRE ALDI

27 yaşına giren Wilma Elles'e, Kerem Göğüş 300 bin TL'lik stüdyo daire hediye etti. Kerem Göğüş geçen yıl da Wilma Elles'e doğum gününde 350 bin TL'lik bir daire armağan etmişti.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kerem Göğüş Wilma Elles Yeniköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

hamdi:

Şunları kobaniye göndereceksin işidin eline vereceksin inan öyle yapacaksın.

Yanıtla014
Vatandaş:

Ohh. Türk Vatandaşıda oldu. Tv de yıldızı parlayıpda Gariban birine aşık olan hiç kimseyi görmedim. Bayansa Zengin Erkekle, Erkekse Zengin kızla Bu işlerin düzeni bu demekki.

Yanıtla05
yeliz:

bi ev kredisi çektik 10 yıl öde öde bitmiyo daha yarıya bile gelemedik . asya ve avrupa gibi iki yakamız bir araya gelmiyo. ha bunlarda her sene bir daire alıyo. bu kadar basit olmuş bazı şeyler. anlarsınız ya ;)

Yanıtla03
ayıp ya:

ne diye her sene bir daire alsın. saçmalık. para aklamaya çalışıyo bunlar. .

Yanıtla03
öslem arslan:

Herkes birşeylerle sınanıyor bu memlekette işte. Varsın biz çalışalım biriktirelim . En azından içimiz rahat Ben bekar bir genç kızsam sevgilimden 300 Bin TL lik bir hediye kabul etmem zaten. Bu işin başında bir yanlışlık var. Herkes kendı hayatını yaşıyor.

Yanıtla00
Havali Capkinlar:

Borcsuz daire aldiysa kisi , kesin tapusu alanin ustunedir . Borclu daire '' banka kredisi ile'' alindiysa kesin kizin ustunedir. . . . Kagit uzerinde damgali ispatli gormedikten sonra inanmak cok zor cunku TR de hava atma modasi asiri yuksek ve herkes komplexli yani burunlar bir karis havada (heyyy bakin ben sizden daha cok ustunum)) buuuffffff . . . . . . . . Opppssssss! yoksa kiz''da altin kutu mu var da bir Turk erkegini boyle kolay kandiriyor :DDDD

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title