Haberler

Sevgilisinin Saldırısına Uğrayan Fırat Altunmeşe'nin, Yüzündeki İzlerden Dolayı Set Durdu

Güncelleme:
Abone Ol

Geçtiğimiz hafta sevgilisinin saldırısına uğrayan ve yüzü kanlar içinde kalan Fırat Altunmeşe'nin, başrolünde yer aldığı film çekimleri 3 gün durdu.

Ünlü türkücü İzzet Altunmeşe'nin oğlu Fırat Altunmeşe geçen hafta Bebek'te kız arkadaşıyla tartışmış, genç oyuncunun yüzü kanlar içinde kalmıştı. Yüzünde oluşan tırnak izleri genç oyuncunun başına iş açtı.

KAVGA TATLIYA BAĞLANDI

Sevgilisi tarafından yüzü yaralanan Altunmeşe daha sonra "Ne ben, ne de kız arkadaşım isteyerek birbirimizin canını yakmayız. Karşılıklı tartışma sonucu böyle bir durum yaşandı. İnsanız hepimiz hata yapabiliriz" sözleriyle kavganın tatlıya bağlandığını açıklamıştı.

Sevgilisinin Saldırısına Uğrayan Fırat Altunmeşe'nin Yüzündeki İzlerden Dolayı Set Durdu

DERİN YARA İZLERİNDEN DOLAYI SETE 3 GÜN ARA VERİLDİ

Oyuncunun yaşadığı bu olayın, başrolünü oynadığı ve çekimleri yeni başlayan Yengeç adlı filmin setinde ise krize neden olduğu ortaya çıktı. Yüzündeki tırmık izleri derin olduğu için makyajla kapatılayan Altunmeşe'nin özel durumu nedeniyle çekimlere 3 gün ara verildi. Yüzündeki yaralar yavaş yavaş iyileşmeye başlayan oyuncu bu hafta iş başı yaptı.

Sevgilisinin Saldırısına Uğrayan Fırat Altunmeşe'nin Yüzündeki İzlerden Dolayı Set Durdu

Sevgilisinin Saldırısına Uğrayan Fırat Altunmeşe'nin Yüzündeki İzlerden Dolayı Set Durdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fırat Altunmeşe Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

KAÇ HEMEN BU KIZDAN KURTULL:

kız kız değil ZOMBİ. . .

Yanıtla012
BINGILDAĞIM OLUŞMADI DAHA:

az babandan örnek al adam olmaya bak

Yanıtla111
Merdin:

Erkek adam, dayak yermi ??

Yanıtla46
SADO:

eeeeee bir söz vardır bir kadın bir erkeği vezirde eder rezil de kadınlarımız baş tacıdır. ne hissettiklerini en ufak hatalarını bile çözeler. . .

01
GECELERİN YARGICI:

NE CIRMIŞ YAAAA , KIZIM ZATEN YÜZDE BİR MEYMENET YOK SENDE ÇİZMİŞSİN DAHA PARA ETMEZ

Yanıtla24
Serap:

Fırat Altunmeşe bu şiddeti Kıza yapsaydı bütün türkiye saldırır asar linç edeerdi. Sılaya uygulandığı idda edilen şiddet olayı gibi.

Yanıtla04
Çok bilmiş:

Vahşi kedicik dikkat et ...

Yanıtla03
Heisenberg:

Bu hangi dizi ya da filmde oynadı?

Yanıtla03
Adınızı Yazın:

ben yerlerinde olsam birleşir, kendisine magazinci diye ortada gezen andavalları döverdim. eline makine alan, magazin haberi yapmaya çalışıyor. yalnız bayanda da ne tırnak varmış. abla serengedi de mi yetiştin ?

Yanıtla11
sin@n:

Muhabir siz halka mal olmuş bir insansınız diyor. Ne yapmış ki halka mal olmuş. ki halka mal olmuş bir adamın oğlusunuz dese anlarım. Çocuk Evet gerçekten halka mal olmuş.

Yanıtla11
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title