Haberler

Şevval Sam'dan sevgilisine şiddet uygulayan Ozan Güven'e tepki: Aynı filmde oynamam

Güncelleme:
Abone Ol

Oyuncu Şevval Sam, sevgilisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle hapsi istenen Ozan Güven'le aynı projede yer almayacağını söyledi.

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Şevval Sam, önceki akşam arkadaşlarıyla Bebek'teki bir mekanda yemek yedi. Çıkışta kendisini bekleyen basın mensuplarıyla sohbet eden Sam, Ozan Güven hakkında da konuştu.

"OZAN'LA AYNI FİLMDE OYNAMAM"

Uçankuş'ta yer alan habere göre: Şevval Sam, Halit Ergenç'in Ozan Güven'i savunan ve sonrasında pişman olup özür dileyen açıklamaları karşısında ise gerginliğini saklayamadı. Başta yorum yapmaktan çekinen Sam, daha sonra tepkisini dile getirdi. Konuyla ilgili sessizliğini bozan Sam, "Kadına şiddet uygulayan birisiyle aynı filmde oynamam" dedi.

"ŞİDDETE ÖZENMEK EĞİTİM SORUNUDUR"

Ünlü oyuncu, şiddetin ilkel insanların başvurduğu bir yöntem olduğunu, bunun da eğitim ve farkındalıkla önüne geçilebileceğinin altını çizerek, sinema ve dizilerdeki şiddet sahneleriyle ilgili olarak sinema ve dizilerde insan hikayelerinin anlatıldığını, insanların buna özenmesinin ise toplumun bir eğitim sorunu olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Halit Ergenç Ozan Güven Şevval Sam Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (35)

MUTSUZ KOCA:

HAYRANIM BU KARIYA BİR BUNA BAKIYORUM BİRDE BİZİM EVDEKİNE YILLAR ÖNCE BÜYÜK HATA YAPMIŞIM DİYORUM 4. ÇOCUKDAN SONRA BİZİMKİ İYİCE ŞİŞDİ HİÇ KENDİNE BAKMIYOR BÜTÜN GÜN EVDE İNSAN BİRAZ SPOR YAPAR BAKIMLI OLUR AMA NERDE. AVRUPALI RUS KARILARI GÖRÜNCE İÇİM GİDİYOR HER YAŞDA GÜZEL VE BAKIMLILAR. ŞU İSTANBUL SÖZLEŞMESİ OLMASA NAFAKA VERMEYECEĞİMİ BİLSEM HEMEN BOŞARDIM ÇALİŞSIN KENDİNİ GEÇİNDİRSİN. MECBURMUYUZ BİZ BU ŞİŞKO KARILARI BESLEMEYE.

Yanıtla152
GERİZEKALI:

ALLAH SENİN BELANI VERSİN. TEZ ZAMANDA YENİ BİR KOCA BULUR DA. ÇOCUKLARININ DA YÜZÜNÜ GÖREMEZSİN İNŞALLAH. İĞRENÇ ZİHNİYETLİ SENİ

26
Tharık:

İnan oda senin için aynı şeyi düşünüyordur Kamil bey

17
Batu:

Tüh ya, ne olacak şimdi, film sektörü durdu desene, zaten bu hanımefendiyi hiç izlemiyorduk, şimdi zaten izlemeyiz,

Yanıtla58
Len:

Gaşınnma Jehvaall. . .

Yanıtla94
özgür:

O ne öz güven öyle, ozan şimdi ağlar evde adama sorsan seni tanımaz bile.

Yanıtla83
özgür:

ZEYNUR BAYAN zekasını konuşturmuş çok tebrikler

33
Zeynur:

Özgürcüm dolaptaki mantarlari sote mi yaptiniz?

05
Rüknettin dede:

Ne oluyor burada.Çabuk dağılın.Yoksa coplarım.

12
Erkek zekası:

Özgürcüm bulaşıkları sizmi yıkayacaksınız yoksa eşinizmi?

11
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title