Haberler

Sezen Aksu'nun Annesi Vefat Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Sezen Aksu'nun, annesi 91 yaşındaki Şehriban Yıldırım, İzmir'de vefat etti. Ünlü sanatçı tedavisi süresince annesinin yanından ayrılmamıştı.

Sezen Aksu'nun, annesi 91 yaşındaki Şehriban Yıldırım'ın, İzmir'deki evinde vefat ettiği öğrenildi.

ANNESİNİN YANINDAN AYRILMADI

Aksu'nun İzmir'de yaşayan annesi, emekli fen bilgisi öğretmeni Şehriban Yıldırım, kan basıncı düşmesi ve solunum güçlüğü nedeniyle geçen yıl 4 Ekim pazar günü bir üniversite hastanesi acil servisine götürüldü, ardından İzmir Kent Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım servisine yatırıldı. Ünlü sanatçı, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları olan annesi Şehriban Yıldırım'ın hastaneye kaldırılması üzerine İzmir'e gelerek, tedavisi süresince yanından ayrılmadı. 26 gün yoğun bakımda tedavi görün Şehriban Yıldırım daha sonra ailenin isteği üzerine evine götürüldü.

TEDAVİSİNE EVDE DEVAM EDİLMİŞTİ

Evindeki odasında yoğun bakım şartları yaratılan Şehriban Yıldırım bugün sabaha karşı hayatını kaybetti. Şehriban Yıldırım'ın cenazesinin yarın öğlen Güzelyalı Hacı Ahmet Tatari Camii'nden kaldırılacağı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Şehriban Yıldırım Sezen Aksu İzmir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

AbuzerMobil-IOS:

Kendisininde vefat haberini bir an önce duysak keşke

Yanıtla183
bahar:

allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun yakınların başı sagolsun

Yanıtla41
Kemal:

Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun.

Yanıtla05
Hazan:

Bir kadin var her insanin yuregine dokunmus..bu kadinin dunyaya getiren anne en az onun kadar iyidir be Sezen aksu hep dost biriktirdi kimseye deger vermeyen o dunyada.. Hangimizin dilinde yoktur onun herhangi bi sarkisi... Sana omur versin Allah...tum sevenlerin icin

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title