Haberler

Sezen Aksu'nun Eski Sevgilisi Önder Fırat Ekranların Güzel Spikeri ile Aşk Yaşıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Sezen Aksu ile evlilikten dönen Önder Fırat, ekranların güzel spikeri olarak nam salan Bahar Feyzan ile aşk yaşıyor. İkilinin arasında 22 yaş fark var.

Tuğba Coşkun'dan önce Sezen Aksu ile evliliğin eşiğinden dönen Önder Fırat, yeni bir aşka yelken açtı. Fırat ekranların ateşli spikeri Bahar Feyzan ile birlikte.

TUĞBA COŞKUN'LA DA AŞK YAŞADI

Fenerbahçe asbaşkanlarından Önder Fırat ile Tuğba Coşkun'un yedi yıllık ilişkisinin bitmişti. Bu aşk için beş yıllık eşi Mehmet Ali Erbil'den boşandığı iddia edilen Tuğba Hanım ile Önder Fırat, yedi yıllık ilişkilerinde kısa süreli ayrılıklar yaşadıkları için, çiftin tekrar barışacağı konusunda neredeyse herkes hemfikirdi! Ancak beklendiği gibi olmadı.


ARALARINDA 22 YAŞ FARK VAR

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberine göre,Tuğba Coşkun'dan önce Sezen Aksu ile evliliğin eşiğinden dönen Önder Fırat, yeni bir aşka yelken açtı. 60 yaşındaki Önder Fırat ile kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Bahar Feyzan, birlikte görülmüş.







Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuğba Coşkun Bahar Feyzan Fenerbahçe Sezen Aksu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Cellat:

Ne yapalım şimdi sokakta normal vatandaş ateşli sipiker dese tacizden 5 yıl yatar ama haberde ateşli yazınca bir şey olmaz devir sizin devrimiz yazın bakalım

Yanıtla133
POST:

ateşli seksi spiker kedi canını yediğim

Yanıtla410
mahmut:

Neresi ateşli abi bunun.

Yanıtla37
eli:

cehennem ne kadar da sıcak

Yanıtla04
ODUN KOCAYIM:

Kadınlara kibar davranın nazik davranın kırmayın onları hepsi bir çiçektir. . .

Yanıtla13
ffffff:

paraya satanlar çiçekmidir

01
güzel:

güzel

Yanıtla10
Kazma:

Kadinlari öyle kullaniyorlarki!

Yanıtla01
TAY:

HAYIR AT

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title