Haberler

Sezin Erbil, Babası İçin Sevenlerinden Dua İstedi

Güncelleme:
Abone Ol

Yoğun bakımda 77. gününü tamamlayan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil, babası için sevenlerinden dua istedi. Erbil, babasının sağlık durumuyla ilgili, "Durumu sürekli değişiklik gösteriyor." dedi.

Yoğun bakımda 77. gününü tamamlayan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil, babası için sevenlerinden dua istedi.

"TEK İNANDIĞIM TOPLU DUANIN GÜCÜ"

Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştığı fotoğrafa, "Yoğun bakımda 77. gün bugün dualarınıza ihtiyacı var babamın. Açıklama yapmıyoruz çünkü durumu sürekli değişiklik gösteriyor tek inandığım toplu duanın gücü." notunu ekledi.

Sezin Erbil, Babası İçin Sevenlerinden Dua İstedi

"ALLAH RAZI OLSUN"

Instagram hesabının hikaye bölümünden babasıyla birlikte fotoğrafını paylaşan Sezin Erbil, "Yoğun bakımda 60. gün. Doktorlar ve hemşireler babama çok iyi bakıyorlar. Allah razı olsun." notunu eklemişti.

Sezin Erbil, Babası İçin Sevenlerinden Dua İstedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Sezin Erbil Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (34)

KEMALCI:

Dua etsen ne olur ki. Buna sadece doktorlar ve tıp yardım edebilir.

Yanıtla142
KEMALCIYA CEVAP:

insan olsan şifa dilersin. sevmeyebilirsin senin de ailenin de başına gelebilir salak olma sepet kafalı. YARADILANI SEVMEK LAZIM YARADANDAN ÖTÜRÜ. değil mi

01
KUZEYİN UŞAĞI:

Rabbim şifasını versin. iyi olacak inşallah. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar nasip eylesin.

Yanıtla313
KE-MU-TURK:

Rabbin yardım edemez ama TIP yardım edebilir.

90
ADINIZ YAZIN:

KE-MU-TUR. . . sen neden bu kadar tip bir salaksın la adam doğru yazmış sen sazan atladın hemen ortaya sevme. kaybol salak sende

00
PAŞA KÖYLÜ:

Zor durumda olan hiç bir Allah''ın kuluna kötü sözler sarf etmeyin ölse de kurtulsak gibi. çünkü sizlerin bizlerin sevmediği kulu Allah seviyorsa nasıl olacak. o nedenle Allah işini bilir geçmiş olsun demek düşer bizlere. .

Yanıtla114
ali:

rabbım acıl sıfalar versın o guzel bızı gulduren ınsan en kısa zamanda saglıgına kavus

Yanıtla49
ccc:

etmem

Yanıtla75
şk:

çekin fişi bitsin işi

Yanıtla93
Dürbünlü:

Artistlerin toplum ahlakına verdiği zararları atom bombası bile veremez,,Allah onların zararlarından insanlık alemini muhafaza eylesin.

Yanıtla011
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title