Haberler

Sezin ile Evlilik Zor!

Abone Ol

Uzun Zamandan Beri Aralarında Kara Kedi Dolaşan Çağla Şikel ile Alişan, Barış İmzaladı!

UZUN ZAMANDAN BERİ ARALARINDA KARA KEDİ DOLAŞAN ÇAĞLA ŞİKEL İLE ALİŞAN, BARIŞ İMZALADI!

Geçtiğimiz aylarda aralarında kırgınlık yaşanan Çağla Şikel ile Alişan, barıştı. Arnavutköy'de bir araya gelerek, dargınlığa son veren ikilinin yanında; 'Cennet Mahallesi'ndeki rol arkadaşları Melek Baykal da vardı.

Çağla Şikel, mekan çıkışında 'Ben bir boşboğazlık yapıp Alişan'ı kırmıştım ama özür diledim ve her şey geçmişte kaldı. Biz yine çok iyi dostuz' dedi.

Alişan ise objektiflere poz verirken, uzun zamandan beri yaşadıkları gerilimin bitmesinden mutlu görünüyordu. İkilinin arası; İbrahim Tatlıses ile Alişan'ın girdiği veliaht tartışması sırasında, Çağla Şikel İbo'nun tarafını tuttuğu için bozulmuştu.

Sezin ile evlilik zor

Alişan, Çağla Şikel ile barıştığı gecce, eski nişanlısı Sezin Erbil'le ilgili soruları da yanıtladı. Genç şarkıcı, 'Düğün tarihi belli mi?' sorusuna 'Sezin ile evlilik bu saatten sonra çok zor. Sezin'in babası da biraz ayrı kalmamız gerektiğini söylüyor' yanıtını verdi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title