Haberler

Sibel Alaş: Şehitler Ölür, Biraz Daha Sıkı Çalışırsanız Vatan da Bölünür

Güncelleme:
Abone Ol

Şarkıları ve şarkı sözleriyle tanınan ünlü müzisyen Sibel Alaş, son günlerde yaşanan çatışmalara ve hamasi sözlere dün akşam sosyal medya hesabından isyan etti.

Şarkıcı ve söz yazarı Sibel Alaş, dün akşam sosyal medyadan paylaştığı mesajlarla son günlerde yaşananlara tepki gösterdi. Alaş, Twitter hesabından, "Şehitler ölür, biraz daha sıkı çalışırsanız vatan da bölünür…" diye yazdı.

"KİMİN EVLATLARINI FEDA ETMEYE HAZIRSINIZ?"

Alaş, bunun ardından, "Evlatlarımızı feda etmeye hazırız" diyen Başbakan Davutoğlu'nun sözlerine de yanıt niteliğinde bir mesaj yazdı: Kimin evlatlarını feda etmeye hazırsınız? Sordunuz mu evlatlara, "Feda edilmeye razı mısınız?"

"EYVALLAH DEMEYECEĞİM"

Büyük yankı uyandıran bu mesajlarının ardından kendisine gelen tepkilere de isyan eden sanatçı, "Son tahlilde azizim; sen ne kadar küfretsen de, tehdit savursan da, korkutmaya çalışsan da ben 'eyvallah' demeyeceğim evlatların ölmesine…" diye yazdı.

Alaş'ın dün akşam yazdığı mesajlar şöyle:

- Başıma bir iş gelmeyecekse… Ya da gelecekse gelsin… Şehitler ölür, biraz daha sıkı çalışırsanız vatan da bölünür…

- Nefret ediyorum ezberletilmiş avuntulardan. "Ölmez" dediğin şehidin anasına, babasına, çoluğuna çocuğuna, sevdiğine, sevdiceğine sor bir de.

- Kimin evlatlarını feda etmeye hazırsınız? Sordunuz mu evlatlara, "Feda edilmeye razı mısınız?" @Ahmet_Davutoglu

- Zehirli mesajlar yağmış. Yorulmayın boşuna. Ne küfrünüzün kıymeti var nazarımda ne de tehdidinizin. Demirden korkan trene binmez yahu.

- Son tahlilde azizim; sen ne kadar küfretsen de, tehdit savursan da, korkutmaya çalışsan da ben "eyvallah" demeyeceğim evlatların ölmesine…

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Davutoğlu Sibel Alaş Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (584)

Adınız turk:

sikdirin gidin bu güzelim memleketten sizin gibi ne sanatciya ne akiler ihtiyac var def olun gidin

Yanıtla54125
Polis ErenMobil-IOS:

Kurtulul savaşında kimse ben şehit olmam demedi sibel hanım. Tüm türk milleti koşarak gitti şehit olmaya.mesele vatan toprağı namusu çünkü. Senin anlayamayacağın şeyler

Yanıtla11126
Gökhan 58:

Kendi adınıza Konuşun lütfen Sibel hanım ben bu Vatanın bir evladı olarak bu vatan için canımı feda etmeye HAZIRIM.ve eminimki benim gibi Düşünenlerin sayısı düşünmeyenlerden fazladır.

Yanıtla8521
kekorec:

bolunsede kurtulsak

Yanıtla789
ali kılıç:

Aklın mı eksik, hainliğin mi zirve yapmış? sen ne diyorsun be kadın?

Yanıtla7115
Meto:

Bu kadinin amaci hakaret yiyip tazminat almak. Aç kalmis.

Yanıtla5825
Ne mutlu türküm:

Kızım git dağa ne işin var şehirde hadi yallah bi kursunda sana sıkalım

Yanıtla6616
antalya:

Bin oğlum olsa hepsini vatan için feda ederim diyen şehit analarini duymuyorsun galiba kadın kim ne çalarsa yerse yesin sen şehit nedir bilirmisin sen onun mükafatı allahtan alacağın ahireti bilseydin böyle konusmazsin her Türk Şehitlik ister sen kalıplaşmış kelime de yinede Türkün kanında vardir bu unutma

Yanıtla668
HOROZ:

kadın haklı beyler

Yanıtla3337
sisli:

Sen rahatınabak şarkilar söyle biz vatan ve bayrakiçin canımızı seve seve fedaederiz.

Yanıtla5119
Tüm 584 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title