Haberler

Sibel Pamuk'un Kostümü İçin 760 Tane Horoz Kesildi

Güncelleme:
Abone Ol

Ye­din­ci al­bü­münü pi­ya­sa­ya sunan ünlü sanatçının, albüm kapağındaki kostümü için 760 tane horoz kesildi.

İki yıl­lık bir ça­lış­ma­nın ar­dın­dan ye­din­ci al­bü­mü 'Ay­na­'yı pi­ya­sa­ya çı­ka­ran Si­bel Pa­muk, her­ke­si şa­şır­ta­cak bir al­büm ka­pa­ğı çe­ki­mi­ne im­za at­tı. Genç şar­kı­cı, ho­roz tüy­le­rin­den özel ola­rak ha­zır­la­nan bir kos­tüm­le ka­me­ra kar­şı­sı­na geç­ti.

"KUYRUĞUNDAKİ TÜYLER KULLANILDI"

El­bi­se için tam 760 ta­ne ho­roz ke­sil­di­ği­ni be­lir­ten Pa­muk, "Ho­roz­la­rın kuy­ru­ğun­da 6-7 adet gi­bi az sa­yı­da bu­lu­nan tüy­ler kul­la­nıl­dı" de­di. Ke­si­len ho­roz­la­rı ih­ti­ya­cı olan ai­le­le­re da­ğıt­tı­ğını da di­le ge­ti­ren şar­kı­cı, "Za­ten bes­len­mek için ho­roz­lar ke­si­li­yor." dedi.

"HAYVANSEVERLER BOŞUNA KIZMASIN"

Bu yüz­den hay­van se­ver­ler ba­na bo­şu­na kız­ma­sın. Or­ta­da ne­ga­tif bir du­rum ol­sa ben za­ten böy­le bir şe­yi yap­maz­dı­m" diye ko­nuş­tu.

"DİKKAT ÇEKMEK İÇİN"

Bir magazin programında Oya Aydoğan bu duruma, "Dikkat çekmek için yaptığı o kadar belli ki, aslı yoktur bu olayın" şeklinde yorum yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sibel Pamuk Kos Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (95)

sera:

Madem ihtiyac sahiplerini bu kadar dusundun buyukbas kestirdeysin 760 tane sivri akilli :) onlarin derilerini vucuduna beyinlerini de aklina naklederdin olur biterdi . . .

Yanıtla143
Adınızı Yazın:

neresi sanatçı ??? artık sanatcı kelimesindeki saygı da kalmadı

Yanıtla021
CEMİL ÖZTÜRK 1:

YAZİK YAZİK YAZİK :. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :HOROZ KATLIAMI:. . . . .

Yanıtla127
misafir:

En Çok İnsanın Ne zoruna Gidiyor Biliyormusunuz Yoldan Geçen Bi vatandaş Giyse Bu kıyafeti Gülmekten yerlere yatar Telefonlara sarılırız. Ama Malesef Medya Maymunları Bunları Giydikleri İçin Dünyanın Parasını veriyorlar davet programa davet açılış vs

Yanıtla217
Nihan Sözmen Mobil-ANDROID:

iğrenç çıkmış...

Yanıtla017
sogomon:

Bu zeka özürlü icin kesilen her cana yazık. Ucuncu sinif pavyon şarkıcısı

Yanıtla311
veyselMobil-ANDROID:

o horozlar seni didikleyecek. Mal.

Yanıtla111
Dilsiz:

Yuhh bir horoz en az 32 tavuğu hamile bırakır bir tavuk en az 5 civciv yumurtlar 760 horoz 2300 tavuğu hamile bırakacaktı 2300 tavuk 12000 civciv yumurtlayacaktı bu salak kadın yüzünden ülke okenomisinin uğradığı zarara bak. tavuklar kısır kaldı

Yanıtla111
dörtyolmhpmobilWeb@haberler.com:

Kimmis bu unlu sanatçı tanıyan var mi

Yanıtla012
ORHAN:

ne ünlüsü nerenin ünlüsü sen kimsinya.

Yanıtla110
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title