Haberler

Tecavüz ve Şiddet Sahneleriyle Eleştirilen Karadeniz Dizisinin Yapımcısı Kendini Savundu

Güncelleme:
Abone Ol

ATV'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz şiddet sahneleriyle epey eleştirilmişti. Dizinin yapımcısı Osman Sınav, "Bilakis kadına şiddeti gözler önüne seriyoruz." diyerek kendini savundu.

Geçen hafta ATV ekranlarında başlayan Sen Anlat Karadeniz reytinglerde büyük başarı elde etti. Dizideki kadına yönelik şiddet sahneleri çok eleştirildi.

KENDİNİ SAVUNDU

Dizinin yapımcısı Osman Sınav, Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu'na verdiği röportajda kendini şöyle savundu: "Şiddet sert bir şeydir. Onu hafifletmek, mazur göstermektir. Yapanlar, önce kendilerine iki tokat atsınlar. Ölenler (kadın cinayetleri) varken, neyi hafifletebiliriz? Bilakis kadına şiddeti gözler önüne seriyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Osman Sınav Karadeniz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (54)

Adınızı Yazın:

cok komiksiniz . . sizin cahiliğiğniz yüzünden millet bu durumda . . şiddetleri kaldrın artık coluk cocuk ızlıyor beyınsızler. . gıdın afganıstana ıraka surıyeye

Yanıtla622
qqqq:

Siz önce ekranlardaki öpüşme ve sevişme sahnesi olan filmleri eleştirin ama bunları gören yok.

Yanıtla317
sivaslı:

ya saçmalamayın aılece izleyebileceğimiz bir dizi değil 6 yasında kızım a nasıl ızleteyım o sahneyi

Yanıtla710
sadsad:

6 yaşındaki kızına niye böyle bir dizi izletiyorsun ki zaten? bi de sahne ayırımı yapıyorsun. daha faydalı bişeyler izlet mümkünse

28
birsen:

6 yaşındaki kızın çizgi flim izlesin zaten dizi izlemesi saçma olur bahane arama on numara bi dizi

13
!:

ŞİDDETİN KADINI, ERKEĞİ, YAŞLISI, GENCİ YOKTUR. İNSANA ŞİDDET VARDIR. BUNLAR HAYATIMIZDA OLMAMASI GEREKEN GERÇEKLER. DİZİ ŞİDDET İÇERİKLİ DİYE ŞİKAYET EDEN, YORUM YAPAN İNSANLAR KEŞKE GERÇEK HAYATTA AYNI DUYARLILIĞI GÖSTEREBİLSELER. ELİ SİLAHLI ADAMLARIN OLDUĞU, KARISINI/KOCASINI ALDATANLARIN OLDUĞU DİZİLER KÖTÜ ÖRNEK OLUŞTURMUYOR AMA GERÇEKLERİ GÖZÜNÜZE SOKAN BÖYLE YAPIMLAR KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR. BU NE PERHİZ, BU NE LAHANA TURŞUSU!

Yanıtla215
Sustuklarıma Say:

aynen arkadaş katılıyorum sana ahlak dışı filmleri ağzı sulana sulana izleyen kesim dizide şiddet var diye şikayet ediyor ama gençlerimizin ahlakını bozan programlar alkış tutuluyor. çok yazık

13
let me ıntroduce your braın !!!!11:

coluk cocuk film izleyeceginize cocuklarınıza kitap okumayı ers calısmayı alıskanlık edinseniz bu ülkede sacma sapan diziler bu kadar populer olmazdı

Yanıtla111
Faith:

Valla Dizi Güzel ancak günü Yanlış Diriliş Gününe Koydunuz Diziye yazık ettiniz. Dirliş Ertuğrul bırakılıp bu dizi izlenmez.

Yanıtla210
ali ak:

bizim halk gördüklerinden ibret almaz gördüklerini uygulamaya kalkar ülkede cahil çok.

Yanıtla110
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title