Haberler

Dillere Destan Sıla-Ahmet Kural Aşkını Tokat Bitirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılığın perde arkası aralandı. Kıskançlık krizine giren Ahmet Kural'ın tartışma anında Sıla'ya tokat attığı ortaya çıktı.

Yaşadıkları aşk kadar ani gelen ayrılıklarıyla da gündeme bomba gibi düşen Ahmet Kural-Sıla ilişkisinin neden bittiği ortaya çıktı.

TARTIŞMA ANINDA SILA'YA TOKAT ATTI

İddialara göre; Sıla'nın, Dilan Çiçek Deniz'in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile birlikte yemek yemesi Ahmet Kural'ı kıskançlık krizine soktu. Öfkesini kontrol edemeyen Ahmet Kural tartışma anında Sıla'ya tokat attı.

Dillere Destan Sıla-Ahmet Kural Aşkını Tokat Bitirdi

PARMAĞINI KIRMIŞTI

Şiddete tahammül edemeyen Sıla, ilişkisini bitirdi. Ahmet Kural'ın son pişmanlığı fayda etmezken Sıla, bir daha geri dönüşün olmayacağını da dile getirdi. Ahmet Kural, daha önce de eski kız arkadaşının parmağını kırmıştı.

Sıla-Ahmet Kural Aşkını Tokat Bitirdi

Sosyal medyada bu fotoğraf 'Ahmet Kural Sıla'ya bakıyor' başlığı altında bir sürü capslerin yapılmasına neden olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Kural Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

Helal olsun:

Yürü be Sıla, bir tokadı bile affetmeyeceksin işte böyle! Örnek olsun bütün kadınlara!

Yanıtla320
sanli urfali türkmen:

diline hakim olsaydi tokati yemezdi!kadina sidette asla karsiyim ama kadinda kadinligini bilecek sivri dilli olmiyacak terbiyesiz olmiyacak vebaska erkekle yemek yimek ne demek böyle sey olurmu yok ardas falan filan gecin bu isleri edepli olun. yinede tokadi hos görmüyorum yol verecekti ve yüzüne bakmiyacakti böylesine ne tokat atilmaz erkek adam gerektiginde tokati bir erkege atar ama bayana degil basta dedim bayanda bayan olacak!tokati atiracak sekilde asla tarik etmiyecek!

Yanıtla108
Samimi:

kadın doğasında narinlik var diyen arkadaş narinse hainlik yapmayacak yapıyorsa sonuçuna katlanacak. Erkek namusunu karuyamaz Kadın erkeğin namusunu korur.

Yanıtla97
mülkiye al:

bu sözünü ettiğiniz namus elden ele dolaşabilen ve istediğine takılan bir şeymi. de kadın erkeğin namusunu korusun. herkesin namusu kendine tıpkı her koyunun kendi bacağından asılması gibi. sizleri nasıl yetiştiriyorlar anlamıyorum. eğer senin dediğin gibisiye satılıp alınabilen bir namus var ortada oysa ben namusu bir kavram sanıyordum . .

08
Elif ÇANAK:

Tokat mı?! Kardeşim kadın adamla sevişmedi ya. Yemek yemiş, nedir yani? Çok yakışıyorlardı ama bu haber doğruysa Ahmet Kural benim gözümde bitmiştir.

Yanıtla312
Veysel:

Sonucta erkek dogasında sertlik var kadının bunu bilip ona gore davranması lazım ama eşi olmadığı icin vurmaya hakkı yok

Yanıtla103
BÖYLE ERKEKLER ÖLSÜN!:

He eşi olsa vurabilir yani?! Doğasında varmışmış, kadının doğasında da narinlik var. Neden sizin doğanıza göre yaşanıyor? Kadının doğası gereği insan gibi davranacaksın, kendine ''erkek, adam'' diyorsan. . . Seni dövebilme, ağzını burnunu kırabilme kapasitesi seninle eşit olmayan birine efelik taslayarak mı onore ediyorsun kompleksini, ne zavallı bir hareket? Beyinsizler. . .

17
.27:

Eşe tokat atmak, darp etmek normal bir şey mi lan dingil!!

16
Adınızı Yazın:

her yerde erkek şiddeti:(

Yanıtla58
MİSAFİR:

OOOO o istediğiyle yemek yiyecek ama ilişkiyi tokat bitirdi diyecek tokat mevzu yaşanmasa iyidi ama yemek yemesi sılayı gözümden düşürdü . . . . .

Yanıtla58
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title