Haberler

Sıla, Lana Del Rey'e Karşı

Güncelleme:
Abone Ol

20 Eylül'de konseri çakışan Lana Del Rey ve Sıla müzikseverleri seçim yapmakta zorlayacak.

İstanbul'un konser takvimi çok yoğun. Bir yandan festivaller, diğer yandan da özel konserler devam ediyor. Üstelik Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki Yıldızlı Geceler de hız kesmiyor. Müzikseverler; hangi konsere gedeceğini, hangisini sonraya bırakacağını bilemez hale geldi. Seçim yapmak gittikçe zorlaşıyor. Önümüzdeki cuma gününe özellikle dikkat! Çünkü çok küçük bir alanda iki güzel konser var. İlki ve özellikle merakla beklenileni; 2012'nin en büyük çıkışına imza atan Lana Del Rey'in Maçka KüçükçiftlikPark'ta vereceği konser. Bu konser aslında 7 Temmuz'da düzenlenecekti ama ertelenmişti. Aynı bölgedeki ikinci konser ise Sıla'nın. Popçu, Maçka KüçükçiftlikPark'ın birkaç adım ötesindeki Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıkacak.

HAVADA AŞK KOKUSU

Uzun uzun araştırma yapmaya gerek yok: Sıla ve Lana Del Ray, özellikle genç kızların favorileri. İki sanatçının da aynı anda ve aynı bölgede sahneye çıkacak olması, en çok genç kızlarımızı zor durumda bırakacak. İkisi de kırık kalplere ilaç niyetine aşk şarkıları söyleyecek, hatta sesleri birbirine karışacak. İki konsere de bilet alıp ikisine de ucundan dahil olmaya çalışan bir müziksever çıkarsa şaşırmayacağım. Ama Lana Del Rey'in coğrafi bir üstünlüğü var. Çünkü çevremden kime sorsam, "Sıla'yı başka yerde de yakalarım. Aman Lana Del Ray kaçmasın" diyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

İstanbul Harbiye Eylül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title