Haberler

Sıla'yı Daha Önce de Döven Ahmet Kural, Sırtında Vazo Kırıp Omzunu Isırmış

Güncelleme:
Abone Ol

Sıla'nın şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olduktan sonra uzaklaştırma kararı aldırdığı Ahmet Kural'ın, 24 Ekim'de şarkıcının sırtında vazo kırarak omzunu ısırdığı ortaya çıktı.

Gündeme bomba gibi düşen Sıla- Ahmet Kural olayına ilişkin çok çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Posta Gazetesi'nden Mehmet Coşkundeniz, 24 Ekim'de Sıla'nın evine gelen ve alkollü olan Ahmet Kural'ın, ünlü şarkıcının sırtında porselen vazo kırdığı, omuzunu ısırdığı ve saçını eline dolayıp sürüklediğini öne sürdü.

"BU KADINLA GÖRÜŞMENİ İSTEMİYORUM"

Ahmet Kural'ın Sıla'nın sırtında porselen vazo kırdığını söyleyen Mehmet Coşkundeniz'in yazısı şöyle: "Sıla'nın yakın çevresinden aldığım bilgiye göre; 29 Ekim'deki olay Ahmet Kural'ın, ikinci kez birlikte olmaya başladıklarından sonra Sıla'ya uyguladığı ilk şiddet değilmiş. Tarih, 24 Ekim. Yer, bu kez Sıla'nın evi. Ahmet Kural, Sıla'nın evine geliyor. Evde, Sıla'nın bir de kadın arkadaşı var. Daha önce aralarında bu kişiyle ilgili tartışma yaşanmış. Ahmet Kural, 'Bu kadınla görüşmeni istemiyorum' demiş.

Sıla ve Ahmet Kural'ın Kavgasında Şaşırtan Detaylar: Sırtında Vazo Kırıp Omzunu Isırdı

"SIRTINDA VAZO KIRIYOR, OMZUNU ISIRIYOR, SAÇINI ELİNE DOLAYIP SÜRÜKLÜYOR"

Yine aşırı alkollü olan Ahmet Kural kadını evde görünce Sıla'yla tartışıyor. Ardından da şiddet uyguluyor. Sırtında porselen vazo kırıyor, omuzunu ısırıyor. Saçını eline dolayıp sürüklüyor. Gördüğünüz gibi şiddetin dozu, adım adım artmış. Yaşananları öğrenince Sıla'nın ölümden kıl payı kurtulduğunu düşündüm. Geçmiş olsun Sıla...

"SILA'NIN YAŞADIĞI KADINLARA DERS OLMALI"

Sıla'nın yaşadığı olay, küçük de olsa şiddete maruz kalan kadınlara, "Belki düzelir" diye sabreden kadınlara ders olmalı. Şiddeti bir kez affederseniz, bunu uygulayan kişiye daha ağır şiddet izni vermiş olursunuz. Yani biri size el kaldırdı ama vurmadı. Affederseniz bir sonrakinde vuracağını garanti etmiş olursunuz. Onu da affederseniz vurmakla kalmayıp hastanelik edene kadar darp etmesini kabullenmiş olursunuz. Affetmeyin."

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (47)

isim:

ahmet bunları yaparken sıla ne yapıyor adamda bir tırnak izi yok kadında minyon bişey değil sonuçta. vazo ve kültablasında parmak izi arasınlar bence sıladan herşey beklenir kadın sonuçta

Yanıtla51
Bilge:

İnanmak istemiyorum. Sıla öyle bir dayak üzerine yine görüştüyse Sıla''nın da psikolojisi pek yerinde değil demektir. Mazoşist değildir ama aklı başındaki hiç bir kadın bu kadar taviz vermez bir adama.

Yanıtla04
Angara Bebesi:

Yüz verirsen alı ya gelir sıçar halıya demiş atalarımız, Ahmet kural kimdir 2-3 filimde basit komiklikler yaptı diye göğe çıkardığınız bir tip. Kalite ve karakter bulundurmayan bir bünye. Bunlar gibi yüzlercesi var.

Yanıtla03
Ozzy:

Gebertse umrumuzda değil. cokta önemli biri değil sıla. anladık darb etti iki haberden biri sıla. zaten mide bulandıran tipi ikide bir önümüze koymayın. gebersin umrumuzda değil. .

Yanıtla21
YÜRÜ KOÇUM:

murat cemcir de mercanı darp etti. demekki bunların ikisi hasta. piyasadan silinmeniz dileği ile.

Yanıtla03
cd.:

Adı seviyeli birliktelik olarak değiştirilen zinanın sonucunda ne olacağını bekliyorsunuz.

Yanıtla12
Rok:

hee bizde yedik

Yanıtla21
ADIM:

Sırtında vazo kırmış ısırmış kül tablası ile vurmuş morartmış her bişeyi ettmiş ve bu kadın yarısı gün cildinde 1 tane iz olmadan savcılıkta görüntüleniyor ve biz bunu yedik.

Yanıtla03
Nane:

Eline saçlarını nasıl dolaşmış Sıla, nın saçları uzunmuymuş hadi ordan

Yanıtla12
erKEK:

bU AVRAT İŞ YAPMAZ SEN BUNU TERKET aHMET. BAŞKA GARI BAK KENDİNE GARDAŞLIK.

Yanıtla30
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title