Haberler

Yoğun Bakıma Kaldırılan Mehmet Ali Erbil'i Ziyaret Eden Sinan Özen: Ciğerlerinde Kanama Var

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü şarkıcı Sinan Özen, yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil'in hastaneye kaldırılması hakkında "Ciğerlerinde kanama var, 5 gün sonra ameliyat olacak." dedi.

Şarkıcı Sinan Özen, hastanede tedavisi süren Mehmet Ali Erbil'i ziyaret etti. Özen, ünlü sanatçının durumu ile ilgili de bilgi verdi.

YAKIN DOSTLARI HASTANEYE KOŞTU

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, İstanbul Maslak'taki bir özel hastanede tedavi altına alındı. Erbil'in hastaneye kaldırılmasının ardından ünlü simalar ve sevenleri hastaneye akın etti. Hastanede yapılan açıklamanın ardından sevenlerini rahatlatan Erbil'in yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

"CİĞERLERİNDE KANAMA VAR"

Mehmet Ali Erbil'in müşahade altında tutulduğunu belirten Sinan Özen, "5 gün sonra bir ameliyat olacak. Ciğerlerdeki kanamadan dolayı ufak zedelenmeler var. Yoğun bir şekilde takip ediyorlar. Kendisi şu an yoğun bakımda, gayet iyi durumda" dedi.

"BAŞI DÖNÜP DÜŞMÜŞ"

Özen, yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil'in vertigo hastalığı olduğunu belirterek, "Erbil'in bir vertigo hastalığı da var, ondan dolayı başı dönüp düşmüş, ani olan bir şey. Çok sert bir şekilde düştü ki kaburgaları kırılma söz konusu oldu" şeklinde konuştu.

Yoğun Bakıma Kaldırılan Mehmet Ali Erbil'i Ziyaret Eden Sinan Özen: Ciğerlerinde Kanama Var

"KABURGALARINDA ÇOKLU KIRIKLAR VAR"

Akşam saatlerinde evinde düşerek kaburgasında kırık oluştuğu için hastaneye kaldırılarak ameliyata edilen ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili hastaneden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "18 Ekim 2018 Perşembe günü akşam saatlerinde düşme nedeni ile hastanemiz acil servisine kaldırılan ünlü sanatçı Mehmet Ali Erbil ameliyat edildi. Sanatçının durumu ile bilgi olarak: Hastamız Mehmet Ali Erbil evinde düşmesi sonrası, yapılan tetkiklerde kaburgalarında çoklu kırıklar ve sonucunda gelişen göğüs boşluğunda kanama ve hava birikmesi tanıları ile acil operasyona alınmıştır. Operasyon başarıyla sonuçlanmış ve hastamız yoğun bakımda takibe alınmıştır. Genel durumu şu an iyidir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Mehmet Ali Erbil Sinan Özen Maslak Erbil Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (88)

gerçekler:

umarım tez zamanda canını teslim eder insanlığın yüzkarası

Yanıtla4725
acı gerçekler:

sen ondan önce gidersin inşallah. .

417
Yorum:

Hiç üzülmedim sürünsün, sürüne sürüne geçirsin ömrünün geri kalanını. Bu ülkenin gençliğine hep kötü örnek oldu.

Yanıtla4127
yorum:

Danimark! Atatürk der ki ''Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. '' Atatürk''ün bu sözü sanatçı için de geçerli. Ahlaksız sanatçı için kusura bakma iyi diyemem

183
NASIL OLDUMU iYi ÖRNEK:

HE YAV KENDISi HARAM YERDi DOLANDIRIRDI SAKAL BIRAKIR TAKKE TAKAR ALLAH iLE ALDATIR DI, RÜŞVET ALIR DI DEVLETDEN iHALE ALIR BANKA HORTUMLARDI KURTLAR VADiSiNE BAKAR SOKAKTA ASAR KESERDi iYi MAFYAY DI. DAHA DA YAZARIM SANA iYi ÖRNEK NASIL OLUNUR.

314
HERKES KENDÎ VICDAN AYNASINA BAKSIN:

Ulan mal yorumcu, sadece Mehmet Ali Erbil bozdu diyorsan bu toplumu sen en bozuk insansın. Toplum zaten yüz yıldan beri bozuktur, Yazdığın saçma yorumun atatürkle maskeleme. HER insan hasta yapabilir. En çirkin hasta ve davranış, her kim olursa olsun mağdur ve hasta insanlar Hakkında kötü dilek ce temennilerde bulunmaktır.

21
D E D E:

İNEK ŞABANDANMI BAHSEDİYORSUN

20
SAĞDUYU:

ÖNCE ŞİFA DİLEYELİM. SONRA DA ŞUNU SÖYLEYELİM. KENDİSİNİN KALICI BİR RAHATSIZLIĞI VAR. BU YÜZDEN YALNIZ YAŞAMASI SON DERECE TEHLİKELİ. HAVA ATAYIM, GENÇ HATUNLARLA TAKILAYIM DERKEN EN SONUNDA YAPAYALNIZ KALDI. KUMAR İLLETİ DE BİRİKİMLERİ BİTİRDİ. HAZİN SON ONU BEKLİYOR.

Yanıtla2914
ali:

geçmiş olsun memet ali erbil yobazlar çatlasın ona buna laf atarlar kendine dönüp bakmazlar

Yanıtla1824
Sifa:

Allah acil sifalar versin.Seni seviyorum.Hasta olan biri icin kotu konusanlar iyi insan olmuyor!

Yanıtla431
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title