Haberler

    Sinem Kobal eski formuna kavuştu

    Güncelleme:
    Abone Ol

    İki hafta önce kızı Lalin'i kucağına alan oyuncu Sinem Kobal, sosyal medya hesabından son halini paylaştı. Kobal, fit görüntüsü ve güzelliği ile "41 kere maşallah" dedirtti.

    2016'da başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile dünyaevine giren Sinem Kobal, şu sıralar anne olmanın mutluluğunu yaşıyor. İki hafta önce kızı Lalin'i kucağına alan Sinem Kobal, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Kenan İmirzalıoğlu Sosyal Medya Sinem Kobal Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (1)

    evet kesinlikle tüm Türkiye''yi:

    ilgilendiren bir haber bu. parasi olan, keyifleri gicir olanlarin dogum yapmalari. yok karilarina su kadar pahali hediye almislar, yok bodrum''da villa almislar. yok kizlari olmus, yok erkek cocuklari. evet aldiklari her grami vermisler vs. bize nedir ya hu? milyonlarca insan bu türleri ilgilendiriyor mu? kimdir bunlar? bir dizi ile milyonlar kazanan gereksiz, kabiliyetsiz kisiler. yetsin artik. bu ülkede okuyan, düsünen insana deger verilsin ve o insanlar insan gibi yasasinlar her seyden önce

    Yanıtla00
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title