Haberler

Sinem-Kenan Aşkı Tam Gaz Devam Ediyor

Güncelleme:
Abone Ol

Sinem Kobal ile adı aşk dedikodularına karışan Kenan İmirzalıoğlu'nun yalanladıkları aşklarına gizli saklı devam ettikleri konuşuluyor.

Önceki akşam yakın dostu Cemre Kemer'in yaş günü partisine katılan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun yalanladıkları aşklarına gizli saklı devam ettikleri konuşuluyor.

İmirzalıoğlu, sabaha karşı polis çevirmesinde çekilen görüntülerinin basında çıkmasını engellemek için büyük çaba harcamış ancak başarılı olamamıştı.

AŞK SORULARINA CEVAP YOK

Öte yandan adı Sinem Kobal'la anılan Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Etiler'deydi.Lüks aracıyla kuaförünün yolunu tutan İmirzalıoğlu, kendisini bekleyen gazeteciler tarafından soru yağmuruna tutuldu. Oyuncu, "Sinem Kobal'la beraber misiniz?" sorusuna, "Özel hayatımla alakalı konuşmuyorum" cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Önemsiz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

GalamobilWeb@haberler.com:

Görecegiz yakinda abi dedigi biride kenandan alir SINEMI

Yanıtla27
.mobilWeb@haberler.com:

Birbirlerine yakismiyorlar bence…

Yanıtla07
KARAGÜMRÜKÜZ:

SINEMI SEVMESEM SÖYLE ESPIRI YAPARDIM! BU KIZ ''''UZUN''''(erkek)SEVIYOR. .

Yanıtla07
bizeneMobil-ANDROID:

cokda onemliydi

Yanıtla04
esra çiçekmobilWeb@haberler.com:

Ben bunların asklarina inanmıyorum ve ülkemize kötü örnek oluyorlar artık her şeyi basitlestiriyorlar kimsede haya edep kalmadı üzerimize taş yagsa hepimiz hak ediyoruz bunların yaptıkları özgür yaşamak değil CAHILLIKTIR

Yanıtla02
TekinmobilWeb@haberler.com:

Bunlar unlu ya bunlara her turlusunu denemek te asin o minibuscuyu demekte serbest halkin gozunun onunde her halti yiyoruz onlarda karakter bozukluguna yolaciyoruz gibi dusunceleri yok hersey var para guzellik luks hayat ama dusunecek beyin yok olay bu

Yanıtla01
Yalandir inanmiyorumMobil-IOS:

Kesinlikle inanmiyorum. Sinem evlenilcek bir adam ariyor cünkü Arda yi onu oyaladigi icin terk etti. Kenan bey sinemin erkeklerden cok cektigini biliyor. Onu kisa bir iliski icin kullanmaz.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title