Haberler

Sinem Umaş ve Didem Soydan "Peluş" Yüzünden Birbirine Girdi

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü model Didem Soydan, peluş üzerinde verdiği poz için kendisini "Hayvan cesedinin üzerinde oturmuş" diyerek eleştiren Sinem Umaş'la sosyal medyadan birbirine girdi.

Model Didem Soydan, önceki gün bir markanın tanıtımı için peluş üzerine oturarak bornozlu poz verdi. Soydan, sahte peluşunu gerçek diye eleştiren eski gelin adayı Sinem Umaş'a "Salak salak konuşma" diyerek sert çıktı.

"HAYVANIN CESEDİNİN ÜZERİNE OTURMAK"

Didem Soydan'ın paylaşımını gören eski gelin adayı Sinem Umaş, "Bir hayvanın cesetinin üstünde oturmak senin vizyonundaki birinin bunun yapmaması gerek ya. Biraz duyarlı olun artık sene oldu 2020." diyerek eleştirdi.

Sinem Umaş ve Didem Soydan 'Peluş' Yüzünden Birbirine Girdi

"SALAK SALAK KONUŞUP CANIMI SIKMA"

Umaş'ın sert eleştirisine tepkisiz kalmayan Didem Soydan, "Hayvan ceseti? Hadi salak salak konuşup canımı sıkma tatlı kız. Peluş bu istersen link vereyim." diyerek sert çıktı.

Sinem Umaş ve Didem Soydan 'Peluş' Yüzünden Birbirine Girdiİkili birbirine düşüren peluşlu fotoğraf...

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Didem Soydan'ı bilmeden eleştiren Sinem Umaş, kısa sürede tepkilerin odağı oldu. Umaş kendisine gelen hakaret içerikli mesajları sosyal medya hesabından paylaşarak "Bak bunları üşenmeden bir bir şikayet ediyorum. Her yazanı yayınlayacağım. Bana bir sürü mesaj gelmiş gerçek kürk diye. Hakaret etmedim ve zaten 'salak salak konuşma' diye paylaşım yapmadan da insan gibi paylaşım yapabilirdi al bunlar da ondan gelen hakaretler." dedi.

Sinem Umaş ve Didem Soydan 'Peluş' Yüzünden Birbirine Girdi

Sinem Umaş ve Didem Soydan 'Peluş' Yüzünden Birbirine GirdiSinem Umaş

Sinem Umaş ve Didem Soydan 'Peluş' Yüzünden Birbirine GirdiDidem Soydan

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Didem Soydan Sinem Umaş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (33)

:

o peluşun üstünde seninle neler yapardık

Yanıtla311
SSS:

YİYİN BİRBİRİNİZİ BİZİM İÇİN ÇOKTA TIN

Yanıtla012
Dürbünlü:

dünyayı bunlar kirletiyorlar.,bunlarsız dünya Daha huzurlu olur.

Yanıtla012
ZZ YABANİ:

Aynen Hocam

03
Yobaz Savar:

aynen katılıyorum hocam.

02
Aynur:

Aynen Hocam

00
CONI:

SINEM SENDE OTUR OTURDUGUN YERDE AKLIN SIRA REKLAM YAPACAN DEMI CAKAL

Yanıtla110
Mebrure:

Al birini vur ötekine, tencere dibin kara seninki benden kara. Bunlar hiç deri pantolon , etek ceket giymiyorlar mı. Sahte bir hayvan sevgisi tutturmuslar gidiyor. Yapay kürk ve deriler insan sağlığı için zararlı. Yiyeceğim organiğini arıyoruz ya giyecek.

Yanıtla37
PAŞA KÖYLÜ:

Sinem, Didem ikinizde başımın üstünde yeri var buyurun gelin istediğiniz zaman

Yanıtla19
Burak:

Allah kimseyi düşünme organından mahrum bırakıp sadece güzellik verip, bir de üstüne bunları takip edip ceplerinde taşıyacak kadar nöron yoksunu bir takipçi zombi sürüsü vererek sınamasın. Çok ağır şeyler yazardım ama düşünme organı sahibi olmayan insanlar bu cümleyi anlayıp da başımı ağrıtamaz

Yanıtla09
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title