Haberler

Şöhreti Yeni Yakalayan Şarkıcı Derya Uluğ'dan Skandal Sözler: B.k mu Var Çekiyorlar?

Güncelleme:
Abone Ol

Şöhreti çok yeni yakalayan Derya Uluğ, gazetecilerin kendisini çektiğini görünce çıldırdı. Uluğ, "B.k mu var çekiyorlar" deyince şöhretin kendisine ağır geldiğini göstermiş oldu.

'Okyanus' ve 'Canavar' şarkılarıyla şöhret olan popçu Derya Uluğ sevgilisi Asil Gök ile önceki akşam Bebek'teki bir barda eğlendi. Uluğ, kendisini çeken gazetecilere skandal sözler söyledi.

"DEFOLUP GİDİN ÇEKMEYİN BENİ"

Derya Uluğ ve sevgilisi gece yarısı kulüpten çıktı. Araçlarına doğru yürürken bir anda flaşlar patladı. Çevresine karşı her zaman kibar bir tavır içinde olan Derya Uluğ çıldırdı! Muhabirlere "Defolup gidin, çekmeyin beni" diye bağırdı, yüzünü sakladı. Derya Uluğ'un sevgilisi Asil Gök araya girdi. "Aşkım böyle yapma. Bak yarın pişman olacaksın" diye uyarıda bulundu. Bu sözlere aldırış etmeyen popçu şöyle bağırdı: "Ne pişmanlığı ya? B.k mu var çekiyorlar. Kovalayın şunları."

İşte Derya Uluğ'un o anları:


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (48)

corci:

eleman bu soğukta atletle geziyor en çok o ilgimi çekti, demek ki zengin olunca soğuk da koymuyor insana.

Yanıtla022
trump:

furimmi furimmi furimmi

00
Fako:

Bu tür insanları şımartan sizsiniz.

Yanıtla220
abuzer karatikit:

DERYA ULUĞ KİM YAAA

Yanıtla118
haylaz:

haklı neden çekiyorsunuz bırakın kendi hallerine ne yaparlarsa yapsınlar işte o zaman insan olduklarını anlarlar

Yanıtla214
İNSAF:

Sen varsın işte

Yanıtla411
Adınızı Yazın:

ee bizim millet bunun gibi kanı 5 para etmez insanları adam ederse oda basar küfürü

Yanıtla015
magazinpower:

Bu kim yaaa! Biz magazinciler olmazsak acından ölürsün unutma.

Yanıtla213
EDA:

FESAT GÖRÜMCE KILIKLI DERYA:))))))))

Yanıtla015
MURAT ULUĞ:

arkadaşlar Derya ULUĞ hanımefendiliğinden asla ödün vermez, söylediği cümle kelimesi kelimesine yazıyorum;arkadaşlar hoşgeldiniz (gazetecilere hitaben)gözlerimde küçük bir rahatsızlık var flaşlar çok rahatsız ediyor, lütfen flaşlı çekmeyin. . . ama bu haberi bu şekilde servis edenler kötü niyetli olan ve başarılı insanları kıskanıp fitne fesat yaratmak isteyen kişilerdir, mesela bu ikinci yorumum ama yayınlanmıyor yorumlarım. bu haberi yapanı da hazırlayanı da vicdanıyla baş başa bırakıyorum. . .

Yanıtla121
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title