Haberler

Somer Şef, restoranının dudak uçuklatan kişi başı ücretini açıkladı

Güncelleme:
Abone Ol

MasterChef'in jüri üyesi Somer Sivrioğlu, konuğu olduğu programda çok merak edilen restoranının kişi başı ücretini paylaştı. Daha önce 'Asgari ücretli mekanımda yemek yiyemez.' şeklinde dikkat çeken açıklama yapan Somer Şef, restoranının fiyat politikasını açıkladı. Sivrioğlu, 'Restoranımızın fiyatları aslında o kadar yüksek değil. Yemek için kişi başı 2000-3000 TL ödeme yapmak gerekiyor' dedi.

Masterchef'in jüri üyesi Somer Sivrioğlu, konuk olduğu bir programda restoranında ödenen kişi başı ücreti açıkladı. Somer Şef, 'Asgari ücretli mekanımda yemek yiyemez.' açıklaması ile dikkat çekmişti. Bunun üzerine yöneltilen "Asgari ücretle geçinen veya orta gelirin biraz altında olan kişilerin restoranınıza gelmeleri mümkün mü? sorusuna cevap olarak İstanbul'daki restoranında ödenen kişi başı ücreti açıkladı.

Somer Şef, restoranının dudak uçuklatan kişi başı ücretini açıkladı

Sivrioğlu, bu soruya "Restoranımızın fiyatları aslında o kadar yüksek değil. Ben özellikle bistro tarzı bir fiyat politikası belirlemeye çalıştım. Yani bizim restoranımız lüks restoranlar kategorisine girmiyor. Ancak tabii ki, bir yemek için kişi başı 2000-3000 TL ödeme yapmak gerekiyor" şeklinde yanıt verdi. Sivrioğlu "Amacımız fiyatlarımızın çok yüksek olmamasıydı" diye ekledi.

Somer Şef, restoranının dudak uçuklatan kişi başı ücretini açıkladı

Somer Şef, restoranının dudak uçuklatan kişi başı ücretini açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Somer Sivrioğlu Asgari Ücret MasterChef Gastronomi Magazin Yaşam Gastronomi Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (57)

ARSLANOĞLU Hakan:

Ne güzel demiş şair; zenginin yediği süt ile sütlaç, fakirin yediği bulgur ile bulamaç sabah oldun mu o da aç, oda aç.

Yanıtla16959
Damla Sengul:

fakir avuntusu.

2865
Erol Birol :

Sözün bittiği yer. Adam kişi başı 2000 ile 3000 TL arası diyor. Emekliliğin 12.500 olan bir ülkede. Allah sizi bildiği gibi yapsın emi.

Yanıtla37511
Sinan Bulduk:

Emekli Kent lokantasında yesin yemeğini..

1168
Türkkızı:

adam diyorki herkes gelmesin diyor neyini anlamadım

148
bbb yildiz:

KENT LOKANTASI DA AT ETİ Mİ VERİYOR ACABA İBB YE GÜVEN OLUR MU ŞU ANDA

00
Orhan Azar:

Her akşamda asgari ücretliler reytinglerde 1 numara yapmaya devam ediyor çok ilginç

Yanıtla8464
Murat Kara:

iste zati işin püf noktası da bu reyting yaptıranların bunlar tiye almazlar

129
Tamer Çakır:

zaten olay buradan kaynaklanıyor bir arkadaşım makarna yemiş fiyat 850 tl neden diye sormuş mekan sahibi cevap olarak 50 liraya yiyen adam buraya gelmesin diye adam kusura bakmayın ama kazıkladıkları adama teselli veriyorlar diyeyim gelelim bu şefe tek soru şerefliysen belgesiyle konuş yanında çalıştırdığın adama maaş ne veriyorsun sakın şunu deme garsoniyeden kazanıyorlar diye onu sen vermiyorsun müşteriden alıyorsun sen ne veriyorsun madem bir kişi 3000 tl normal görelim

Yanıtla6248
Mali Müşavir:

çok güzel soru sormussun

00
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title