Haberler

Şarkıcı Çılgın Sedat'ın evinde yangın çıktı, ailesi ölümden döndü

Güncelleme:
Abone Ol

Çılgın Sedat olarak tanınan şarkıcı Sedat Kaputu'nun Beylikdüzü'ndeki villasında yangın çıktı. Ailesinin ölümden döndüğü yangın sonrası gözyaşlarına boğuşan ünlü şarkıcı, "Çok şükür çocuklara bir şey olmadı. Tekrar sıfırdan başlayacağız" dedi.

Çılgın Sedat olarak tanınan şarkıcı Sedat Kaputu'nun eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşadığı Beylikdüzü'ndeki tripleks villasında saat 15:00'da yangın çıktı. Villanın sauna kısmında başlayan yangın kısa sürede tüm katlara dağılırken, olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Şarkıcı Çılgın Sedat'ın evinde yangın çıktı

"3 KAT BİRDEN YANMIŞ DURUMDA"

Haberi alarak eve gelen ünlü şarkıcı, yaşadığı korkunç olay sonrası eşine ve annesine sarılarak gözyaşı döktü. Ayakta güçlükle duran Sedat, "Ben Siraç'ın dışarı çıkmak için kullandığımız arabasını tamir etmek için evden çıkmıştım. Siraç orta katta, eşim de üst katta temizlik yapıyormuş o sıra. Bir anda en alt kattan dumanların geldiğini fark ediyorlar. En alt katta da bir sauna var kullanılmayan oradan elektrik kontağından çıktığını düşünüyoruz. 3 kat birden yanmış durumda. Ben hızlıca eve geldim Allah'tan çocukları çıkarmışlar. Çok şükür çocuklara bir şey olmadı. Tekrar sıfırdan başlayacağız." dedi.

VİLLA AĞIR HASAR ALDI

Yangın sırasında evde Çılgın Sedat'ın eşi Özlem, engelli oğlu Siraç ve temizlik görevlisinin olduğu, diğer oğlunun ise dışarıda oyun oynadığı öğrenildi. Yangında aile bireylerinden kimsenin yara almazken, villada ağır hasar oluştu. Engelli oğlunun özel yapım aletlerinin de yangında kullanılamaz hale geldiği görülen yangınla ilgili polisler çalışma başlattı.

Şarkıcı Çılgın Sedat'ın evinde yangın çıktı

Şarkıcı Çılgın Sedat'ın evinde yangın çıktı

Şarkıcı Çılgın Sedat'ın evinde yangın çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Sedat Kapurtu Beylikdüzü DHA Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

camış:

Allah yardımcın olsun kardeşim

Yanıtla362
misafir:

can kaybi olmadigina sevindim, hepsinede gecmis olsun

Yanıtla344
zor:

geçmiş olsun sedat abi Allah büyük

Yanıtla441
Ok:

3 kat Villa nedir yahu 3 oda bir salon neyine yetmiyor hasta cocugun var düz ayak hir ev en iyisi

Yanıtla265
Saliha:

sananeee, nerde ve nasil bir evde oturmak isterlerse otururlar. belediye baskanimisin sana mi soracaktı. bir gecmis olsun demek ne kadar zor geliyor size, insanlari rahat birakin yahu. . . .

632
X:

Allah yardımcısı olsun

Yanıtla118
Buzkırığı:

İnşalah acıdım Keşke olmasaydı

02
Ben:

Cok gecmıs olsun mal gelirde can gelmez kimseye bır sey olmaması mucize

Yanıtla117
ref:

Daha öncede işyer yanmıştı bu adamda bir türlü kurtulamıyor Evladıyla işyeriyle eviyle cok yıprandılar Allah sağlık sıhat versin bundan sonra inlşallah

Yanıtla216
Haberci:

Biraz daha reklam lazım Çılgın Sedat. Eğer birşey üretmiyorsan böyle işlere girersin.

Yanıtla100
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title