Haberler

Songül Karlı'yı Çılgına Çeviren Program

Güncelleme:
Abone Ol

7 yıl sunduğu 'Su Gibi' programını, partneri Uğur Arslan'la Seda Sayan'ın yeniden yapacağını duyunca öfkelenen Songül Karlı, "Kimmiş taklitçi canım" dedi.

Songül Karlı, Uğur Arslan'la FOX'ta 7 yıl sunduğu 'Su Gibi' adlı evlilik programını Seda Sayan'ın Show TV'de yapacağını öğrenince küplere bindi. Sayan'ın eski partneri Arslan'la tanıtım çekimlerinden fotoğraf paylaşan ve eskiden evlilik programlarını eleştirdiğini belirten Karlı, "Taklitçi kimmiş canım? Yanındakini konuşmaya değmez. İnsanları küçümserken bir gün onun gibi olmak için çabalarsın. Hanımefendinin anlaşması varmış kanalda... Kendi bunlara teklif ediyor. 'Beyefendi olsun, yaparız' diyor. Ne kadar korkulacak kadınmışım, gülüyorum" diye konuştu.

"SAYEMDE 7 YIL PARA KAZANDI"

Bu sezon 2 format deneyen Seda Sayan'ın uzun süre peşinde koşan Show TV'yle sezon başında 1 yıl için 5 milyon TL peşin paraya el sıkıştığı konuşuluyor. Show TV, geçen günlerde başka kanala geçen Bu Tarz Benim'i de hazırlayan; Sayan'ın yapımcıları Caner Erdem ve Haluk Şirin'le mahkemelik oldu. Bunun üzerine Sayan, Su Gibi programının yapımcılarıyla anlaştı. Songül Karlı, eski partneri Uğur Arslan'a "Sayemde 7 yıl para kazandı" diyerek sitem etti.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Songül Karlı Uğur Arslan Seda Sayan Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (44)

fark:

ikiside silikondan yapilmis mum heykeller gibi bir yerleri eksik birtek beynin silikonu yok Allahtan

Yanıtla255
Leyla Bildik:

Seda Sayan kariyerine zarar geleceği her programa para için evet diyor, oysaki böyle programları seda kınardı, şimdi bu anlamsız programı sunmağa hazırlanıyor zaten reyting için her türlü şaklabanlığı yapan ve kendini bitiren seda daha hangi programları deneyecek.

Yanıtla250
Sortland sörlimobilWeb@haberler.com:

Seda sayan artık çekilsin ekranlardan. Insanlar yeni yüz görmek istiyor

Yanıtla348
asude:

songül karlı işsiz kalınca ne yapacağını şaşırdı itici kadın

Yanıtla841
Aslı Yiğit:

LUTFEN SEDA SAYANDAN BIKTIK SONGUL KARLI ILE UGUR ASLAN DAHA GUZEL SUNUYORDU DAHA DOGAL IDILER LUTFEN YINE ONLAR SUNSULAR

Yanıtla443
alex de souzamobilWeb@haberler.com:

Songül e taş atıp seda yı tutanlar ,seda ya taş atıp songulu tutanlar,bunların neyine özwnip hangi özelliği ni örnek alıyorsunuz ....

Yanıtla244
CAN DERSİMLİ:

SONGÜLCÜM SEN ALEVİSİN SEDA GİBİ KOYU BİR AKP''Lİ DURURKEN SANA MI VERİRLER PARACIKLARI!!

Yanıtla1721
süpermen:

ikili harika bayıldım songülcüğüm kıskançlığı bırak bence reklam peşindesin sedanın yanından bile geçemessin

Yanıtla1511
no..:

songul karli kim ? . .

Yanıtla516
/table:

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Yanıtla415
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title