Haberler

    Oyuncu Songül Öden, iş insanı Arman Bıçakçı ile dünyaevine girdi

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Ünlü oyuncu Songül Öden, 4 yıldır birlikte olduğu iş insanı Arman Bıçakçı ile aile arasında gerçekleştirdikleri sade bir nikah töreniyle dünyaevine girdi.

    Aile arasında bir törenle evlenen Öden ve Bıçakçı'nın nikahını Beşiktaş Belediyesi Evlendirme Dairesi müdürü Osman Şener Kurtoğlu kıyarken, Songül Öden'in nikah şahitliğini Arzum Onan ve Esra Dermancıoğlu, Arman Bıçakçı'nın ise Sevan Bıçakçı ve Osanna Olgun üstlendi.

    DÜĞÜN PANDEMİDEN SONRA

    Törene 20 kişilik davetli katıldı. Öden ve Bıçakçı, düğünü ise pandeminin sona ermesinin ardından yapacak.

    SONGÜL ÖDEN KİMDİR?

    Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı mezunu olan ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda yarı zamanlı şan eğitimi alan sanatçı, Ankara Sanat Tiyatrosu'nda (AST),Ankara Deneme Sahnesi'nde, Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda (1 yıl),Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda (3,5 yıl) ve özel tiyatrolarda görev yaptı. Oyuncu, Kanal D'den FOX TV'ye transfer olan, yapımcısının Fatih Aksoy olduğu Med Yapım imzalı Umutsuz Ev Kadınları adlı dizide Yasemin karakterini 2011-2014 yılları arası canlandırmıştır. Dizi 19 Haziran 2014'te final yapmıştır.

    ARMAN BIÇAKÇI KİMDİR?

    Arman Bıçakçı Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 2003 yılı mezunudur. 2005 yılından beri Sevan Bıçakçı Mücevher'de yönetici olarak çalışmaktadır.

    Oyuncu Songül Öden, iş insanı Arman Bıçakçı ile dünyaevine girdi

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Beşiktaş Belediyesi Osman Şener Songül Öden Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (11)

    BAYBURTLU HASAN AĞANIN OĞLU TOLGA AĞA(CUNDULLAH :

    SİZ MESUT VE MUTLU OLACAĞINIZI MI SANIYORSUNUZ?YANILIYORSUNUZ!SİZ BÖYLE ALLAH IN EMİRLERİNİ HİÇE SAYDIKÇA MUTLU OLACAĞINIZI SANMAYIN. NE ULAN HIRISTİYANDAN NE FARKINIZ KALDI. YOK ERKEK SEVGİLİ YOK KIZ SEVGİLİ, ERKEK ARKADAŞI KIZ ARKADAŞI, YOK ERKEK GAFADARI, YOK KIZ GAFADARI NEDİR ULAN BUUUU?ALLAH CC. ÖYLE DEMİYOR NİKAHSIZ BİR KIZLA ERKEK EL ELE BİLE TUTUŞAMAZ TUTUŞURLARSA ZİNA YAPMIŞ SAYILIYOR. SİZ YILLARCA BEREBER KALIP EVLENMEYE KARAR VERMİŞSİNİZ. BE NE DEMEK OLUYOR?

    Yanıtla135
    selin:

    BOŞ YAPMA :)

    32
    ...25:

    ne diyor bu ya sana ne kim nasil evlenirse evlenir gorucu usulüyle olan evliliklerin nasil yürüdüğünü biliyoruz cok azi sevgiye saygıya dayalı geneli çıkar ilişkisidir karşılıklı ihtuyac gidermecedir

    14
    Mine:

    Mutlu olmak sizinde hakkınız bir ömür mutlu olun diyorum .

    Yanıtla15
    PAŞALI:

    Nikaha Ümit Beseni de çağırsalarmış soranlara eski bir tanıdık derlerdi. .

    Yanıtla02
    Yorum:

    Eeeeeeee... artık bir Evlen ,bir Çocuk olsun artık ......

    Yanıtla11
    Zın:

    Bu koşullarda nikah kabul edilemez.

    Yanıtla20
    Doh:

    Bu koşullarda böyle bir ilişki kabul edilemez, toplumu tehlikeye atıyor.

    Yanıtla10
    Meral oner:

    Allah. Mutlu etsin o. Mutluluğu. Hak. Etti

    Yanıtla00
    Güz:

    İlk Gumus dizisiyle tanıdik.

    Yanıtla00
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title