Haberler

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, makyajla bambaşka birine dönüştü

Güncelleme:
Abone Ol

Sansasyonel açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen sosyal medya fenomeni ve Youtuber Duygu Özaslan, makyajla bambaşka birine dönüştü. Görenlerin tanımakta güçlük çektiği Özaslan'a kullanıcılar, "Bu kim" yorumlarında bulundu.

Instagram'dan yaptığı sansasyonel açıklamalarla sosyal medya kullanıcılarının sık sık diline düşen fenomen isim Duygu Özaslan, Youtube kanalı için Alp Kavasoğlu'nun kendisine makyaj yaptığı bir video çekti.

KULLANICILAR TANIMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Makyajının ardından büyük bir değişim yaşayan Duygu Özaslan, fotoğrafını "Elizabeth Taylor ilhamlı makyaj. Bayıldım bayıldım beni acilen o döneme ışınlayın" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Takipçilerinin tanımakta güçlük çektiği Özaslan, binlerce beğeni alırken, art arda "Bu kim" yorumları aldı.

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, makyajla bambaşka birine dönüştü

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, makyajla bambaşka birine dönüştü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Anonim:

Bizimkiler benim odayı boyadıgında bende tanıyamamıştı odamı

Yanıtla029
Fark:

Allah da seni güldürsün emi simdiden aminnn.

00
YOK ARTIK:

Ama hala çirkin ve soğuk. Manasız bakışları var çünkü.

Yanıtla013
MURAT:

El üstünde tutacaklarınız bilim adamları , yazarlar, düşünürler, şairler doktorlar ya da bu topluma ve insanlığa adam gibi faydası olanlar olsun , tıklama sayesinde ne yaptığını anlamadığım kişilerin bu derece gündeme gelmesinden çok rahatsız oluyorum.

Yanıtla09
2.MURAT:

Sayın Murat bey. Fikir ve düşüncelerinize katılmakla beraber bu durumun bu şekilde halen daha devam etmesinden bende çok rahatsızım. Ayrıca hiçbir şey yapamamak beni daha çok rahatsız etmektedir. Saygılarımla.

20
İpek:

Çok değişmiş kadın çokta güzel olmuş ,benim kadar olamaz tabii ki ben pirensesten farksız oluyorum

Yanıtla01
YAŞLI KURT:

ECCÜK SAYGI LOO . BİZ BAKIYOZ HAAA

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title