Haberler

Sosyal medya fenomenleri, izinsiz çekiliş düzenledikleri gerekçesiyle ifadeye çağrıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Sosyal medya üzerinden yaptıkları yayınlarda, Milli Piyango İdaresinden izin almadan çekiliş düzenledikleri belirlenen 16 fenomen hakkında soruşturma açıldı. Damla Nur Altun, Başak Karahan ve Doğan Kabak'ın ifadesi alınırken Enes Batur'un da aralarında bulunduğu birkaç fenomen emniyete bekleniyor.

Sosyal medya üzerinden yaptıkları yayınlarda, Milli Piyango İdaresinden izin almadan çekiliş düzenledikleri belirlenen 16 kişi hakkında soruşturma açıldı. İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Enes Batur, Sezgin Yılmaz, Tamer Yeşildağ, Damla Nur Altun, Başak Karahan, Doğan Kabak, Ferit Karakaya, Cantuğ Özsoy'un da aralarında bulunduğu 16 kişinin sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları yayınlarda izinsiz çekiliş düzenledikleri belirlendi.

İFADE VERMEK İÇİN EMNİYETE GİTTİLER

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Milli Piyango İdaresinden izin alınmadan yapılan bu çekilişler üzerine sosyal medya fenomenleri hakkında soruşturma başlatıldı. Bunun üzerine şahıslar ifadelerinin alınması için emniyete çağrıldı. Damla Nur Altun, Başak Karahan, Doğan Kabak, Ferit Karakaya, Cantuğ Özsoy'un ifade işlemleri tamamlanırken, Enes Batur, Sezgin Yılmaz ve Tamer Yeşildağ'ın da aralarında bulduğu 10 kişinin de bugün ifadeye gelmesi bekleniyor.

İfadeleri alındıktan sonra adliye önünde görüntülenen Damla Altun ve Başak Karahan, herhangi bir sıkıntının olmadığını, her şeyin izinli şekilde yapıldığını söyleyerek hızla uzaklaştı.

Sosyal medya fenomenleri, izinsiz çekiliş düzenledikleri gerekçesiyle ifadeye çağrıldıDamla Altun ve Başak Karahan

Kaynak: AA / Magazin

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Milliyetçi:

bunlara prim verenlere hesap sormak lazım

Yanıtla1380
Çelik Can :

bsgidiniz.. en azından canlı yayında hile hurda olmadan yapıyorlar çekilişlerii... her yıl 0 zam yapan elektrik doğalgaz vatandaş soyuculara prim vermeyin asıl

62
cenker :

milli piyango nun sitesinde kumarın binbir türlüsünü koymuşlar bi horoz dövüşü eksik candy crush ın kumar versiyonu bile var o kadar diyeyim size 10 aydır devreden sayısaldan bile bahsetmiyorum aklı olan bu adama parasını yedirmez

Yanıtla166
Uğur Sezgin:

Yıldırım demirörenden daha net cekilişleri

Yanıtla958
Abdullah Atik:

BUNUN ADINA KAFA KOPARMA DERLER GERÇİ BU ARKADAŞLARA GEREKLİ. HEP BANA YOK..

Yanıtla621
Klm :

TÜRKİYE TARİHİNDE BÖYLE BİR MİLLİ PİYANGO GÖRÜLMEDİ GERÇEKTE “MİLLİ” KELİMESİ ARTIK “DEMİRÖREN “ PİYANGO OLARAK DEĞİŞMELİ İNSANLARIN UMUTLARI İLE ALAY EDİYORLAR DEVREDEN ŞANS OYUNLARI HİÇ ÇIKMAYAN PİYANGO BİLETLERİ ÜLKEYİ ESİR ALDILAR BİRİ BORÇTAN YOLLARI KÖPRÜLERİ KISITLASA DİĞERİ HAVALİMANLARINI BİR DİĞERİ HASTANELERİ ÜLKEDE YAŞAM DURACAK

Yanıtla118
Turgay ÖZBEK:

Hiç bir şey üretmeyen, gencecik insanları yaptıkları bom boş içeriklere, lükse özendiren, eğitimden, aile kavramından, örf, adetten, saygıdan uzaklaştıran bu tarz tiplerin sömürdükleri bu genç insanlar üzerinden milyonlar kazanmaları zoruma gidiyor.

Yanıtla216
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Bunların hepsi İtlaf edilsin.

Yanıtla13
Ahmet Gündoğdu:

İŞTE REZİLLER ORDUSU..

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title