Haberler

Sosyetik isim Aslı Şen, tesettürlü fotoğraflarına "Araplara benzemişsin" yorumunu yapanlara cevap verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Sosyetenin ünlü simalarından Aslı Şen, Umre ziyareti yaptı. Kutsal topraklardan fotoğraflarını paylaşan Şen, "Bebek'te yürüyüş yaparken rahatsız olduğunuz Araplara benzemişsiniz" yorumunu yapan takipçiye verdiği cevapla dikkat çekti.

Youtuber ve sosyete dünyasında isim yapmış olan Aslı Şen, Umre ziyareti için kutsal toprakların yolunu tuttu. Kutsal ziyaretten tesettürlü fotoğraflarını paylaşan Şen, "Bambaşka duygularla dönüyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin!" notunu düştü. Çoğunlukla güzel yorumlar alan ünlü isim, gelen bazı olumsuz yorumlara ise cevap vermekten kaçınmadı.

"ARAPLARA BENZEMİŞSİN"

Takipçileri tarafından tesettürlü fotoğraflarına iltifat alan Şen, bir takipçisinin " Allah kabul etsin. Yazın Bebek'te yürüyüş yaparken rahatsız olduğunuz Araplara benzemişsiniz" yorumuna " Evet Arapların yerlere çöp atmasından, deniz kenarına sofralar kurmalarından rahatsız oldum. Kapanmasından veya görüntülerinden değil" sözleriyle cevap verdi.

Sosyetik isim Aslı Şen, tesettürlü fotoğraflarına 'Araplara benzemişsin' yorumunu yapanlara cevap verdi

"NEYSEM O ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİM"

Şen bir başka takipçisinin "Bundan sonra makyaj yapmak açık giyinmek yok. Dünya işlerinden eliniz çekmelisiniz ki gittiğinize değsin" yorumuna "Neysem o şekilde devam edeceğim inşallah" ifadeleriyle karşılık verdi.

Sosyetik isim Aslı Şen, tesettürlü fotoğraflarına 'Araplara benzemişsin' yorumunu yapanlara cevap verdi

"BELKİ BİR TAKİPÇİME VESİLE OLURUM"

Umre fotoğraflarını büyük keyifle paylaştığını dile getiren Aslı Şen, güzel mesaj atan takipçilerine teşekkür ederek "Bana çok iyi geldi, belki bir takipçime vesile olurum, hatırlatırım ona da benim kadar iyi gelir. Oradayken değil ama döndükten sonra paylaşmaktan çok keyif aldım" dedi.

Sosyetik isim Aslı Şen, tesettürlü fotoğraflarına 'Araplara benzemişsin' yorumunu yapanlara cevap verdi

ASLI ŞEN KİMDİR?

1977 yılının Eylül ayında aslen İstanbul'da dünyaya gelmiş Başak burcudur. Bilkent Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından yurtdışında pazarlama üzerine de eğitim almıştır. Daha sonra İstanbul'a dönmüş ve 1.5 sene kadar bir prodüksiyon firmasında çalışmış ardından 2 sene halkla ilişkiler alanında tecrübe edinmiştir. Evli olduğu dönemdede çalışmış ancak hamileliğin ardından çalışmayı bırakmıştır. Aslı Şen günümüzde ise girişimci, Youtuber ve kozmetikçi olarak iş hayatını sürdürmektedir.

Sosyetik isim Aslı Şen, tesettürlü fotoğraflarına 'Araplara benzemişsin' yorumunu yapanlara cevap verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslı Şen Bebek Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (57)

isim1:

şu hayattaki en büyük üzüntüm müslüman ülkede ve müslüman ailede doğmak oldu. . . lanet olsun böyle coğrafyaya

Yanıtla625
bence:

Türklerin tarihteki en büyük şanssızlığı, 700''lü yıllardan itibaren Arap kültür emperyalizminin etkisi altına girmesi ve bu cendereden çıkıp, aydınlanma dönemine girememiş olmasıdır. Avrupalı, 1500''lü yıllardan itibaren dini ait olduğu yere, yani kiliseye sokarak, bilim yolundaki en büyük engeli kaldırdı. Darısı gelişmemiş ve gelişmekte olan ülkelere.

103
Kardelen:

Siyanür iç kurtul o zaman

28
misyoner:

sen hristiyansın niye yalan söyliyorsunki

26
ali:

ekmeğini yetiğin tasa sıçma

17
esma:

Hindistan a git belki nirvana ya ulaşırsın?????

00
serdar:

iktidar neye yakınsa bunlarda o duruma uygun davranırlar. nokta.

Yanıtla1221
Saçmalık..:

açık olması iman etmesine engel değil her başı açık olanı kendin gibi gevur sanma olurmu

00
Sibel sahinler:

Allah isteyene nasip etsin ne mutlu size nasip etmis bizlerede nasip eder insallah bence müslümana benzemisiniz araba deyil rabbim kabul etsin insallah

Yanıtla128
Kımızcı:

BASBAYA “ ARAP KIYAFETİ “ bu millet yüzyıllardır Arapların ayaklarının altındaki çamur olmuş ve hala Araplara itaat etmek isteyen beynini kiraya vermiş insanlarla dolu. Anadolu tesettürü Yazmadır. İslam kültüründe Arap kültürü tamamen farklıdır. İsteyen istediği gibi tesettüre girer ama bu tesettürlerin İSMİ ADI vardır bu Arap tesettürü Türk değil.

Yanıtla524
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title