Haberler

Sürpriz Yakınlaşma

Güncelleme:
Abone Ol

Rock dünyasının yıldızları Şebnem Ferah ve Hayko Cepkin'in ilişki yaşadığı konuşuluyor.

Rock dünyasının yıldızları Şebnem Ferah ve Hayko Cepkin'in ilişki yaşadığı konuşuluyor. İkili hakkındaki aşk iddiası ilk kez geçtiğimiz yıl ortaya atılmıştı. Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahneye çıkan Ferah ve Cepkin konserin sonunda Etiler'deki bir gece kulübünde sabaha kadar baş başa eğlenmiş, aralarındaki yakınlık "Yeni bir aşk mı doğuyor?" başlığıyla haber olmuştu.

YALNIZ BIRAKMADI

Hayko Cepkin, "Aşkın Izdırabını..." adlı yeni albümünü geçtiğimiz gün tanıttı. Lansmana katılanlar arasında Şebnem Ferah da vardı. Gecede yeni şarkılarını seslendiren Cepkin, sahneden iner inmez sonra soluğu Ferah'ın yanında aldı. İkilinin samimi halleri, bu kez objektiflerden kaçmadı.

HAYKO İLK KLİBİNİ ÇEKTİ

Hayko Cepkin, yeni albümü 'Aşkın Izdırabını...'nın ilk video klibini 'Paranoya' isimli şarkıya çekti. Ünlü şarkıcı yeni klibini geçtiğimiz günlered tanıttı.

Mustafa Özen'in yönettiği, animasyon sahneleriyle dikkat çeken klipte Cepkin, üstü çıplak bir şekilde yer alıyor. Şebnem Ferah ile Model ve Gripin gruplarının üyelerinin katıldığı tanıtım gecesi oldukça renkli geçti. Hayko Cepkin, ilk albümünü çıkarttığı 1995 yılından bugüne kadar başından geçen ilginç anıları da barkavizyon eşliğinde davetlilere anlattı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Hayko Cepkin Şebnem Ferah Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title