Haberler

Survivor Damla Can'ın Eski Halini Gören, "Tam Bir Hayal Kırıklığı" Diyor

Güncelleme:
Abone Ol

Şu sıralar Survivor'ın All Star takımında yarışan Damla Can'ın saçlarını sarıya boyatmadan önceki hali ortaya çıktı. Damla'nın eski halini gören "Tam bir hayal kırıklığı" demeden edemedi.

TV8 ekranlarının heyecanlı yarışması Survivor'da daha önce yarışan Damla Can yeni sezonda da All Star takımında yer aldı. Damla'nın eski hali herkesi şoke etti.

DAĞLAR KADAR FARK VAR

Şu anda saçları sarı renk olan Damla'nın eski halini görenler "Sakın saçlarını bir daha koyu yapma." demeden edemedi. Damla'nın eski hali şu anki haline göre hayal kırıklığı yarattı.

İşte Damla Can'ın eski hali:

İşte Gelen Yorumlar:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Star Mola Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

ENİS:

ALAÇATI''DA SÖRF YAPARKEN YAKINDAN GÖRDÜM. YANINDA SURVİVOR''DAN BİR KIZ İLE BİR OĞLAN DAHA VARDI. BİR KERE BACAKLAR KASTAN ÇOK KALINLAŞMIŞ. O KADAR SPOR YAPMASINA RAĞMEN EĞİLİNCE İNANIN GÖBEĞİ SARKIYOR. EN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI İSE, BİKİNİ GİYMİŞ, SAMİMİ SÖYLÜYORUM ARKADA KALÇA DİYE BİRŞEY YOK, DÜMDÜZ! SADECE RENKLİ GÖZLÜ DİYE YÜZÜ GÜZEL. BEN VÜCUDUNU ORANTILI OLMADIĞI İÇİN BEĞENMEDİM. SAHİBİNİN OLSUN, KULLANSIN.

Yanıtla32
Duru:

Asıl çirkin olan şey sizin metinin sonunda yazmış olduğunuz kelime fiziksel özelliğini beğenmeyebilirsiniz hatta beğenmeseniz bile hakaret edemezsiniz saygısızca esefle kınıyorum

00
Demirbey:

Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır örneği.

Yanıtla23
Sami ırmak:

Valla Ben Onu Bunu Bilmem Şimdiki Hali Cirlop Gibi Muhteşem Yani Kitap Gibi Bir Kadın Aç Aç Oku Misali ??

Yanıtla32
Mustafa:

kaşınu burnunu heryerini yaptır sonrada siyah saçlar tam bir hayal kırıklığı he he doğru saç rengi ile bu hale geldi

Yanıtla05
PORTUK:

yavriiiiim

Yanıtla22
cengiz:

eski halide güzelmiş ne var yani çoğu insanın eskı halıne bakarsak ben de dahıl bi şeye benzemıyor. önemli olan şindiki hali. Geçmişi mazi gelıceği nıyazi gıbı bı haber olmuş

Yanıtla03
Adınızı Yazınf:

Bayağı bir müdahale var

Yanıtla12
Kara cahil:

Yarayan zaman değil estetik ameliyatlar..

Yanıtla03
corci:

çocuk doğurduktan sonra dombili olma ihtimali yüksek

Yanıtla02
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title