Haberler

15 Temmuz Paylaşımı Nedeniyle Tacı Geri Alınan Itır Esen' Halası da Sahip Çıkmadı

Güncelleme:
Abone Ol

Skandal 15 Temmuz paylaşımları nedeniyle Miss Turkey yarışmasında birincilik tacı geri alınan Itır Esen'in oyuncu halası Itır Esen, konuyla alakalı sessizliğini bozdu.

15 Temmuz hakkındaki skandal paylaşımları nedenniyle Miss Turkey yarışmasında birincilik tacı geri alınan Itır Esen'in oyuncu halası Itır Esen, ilk kez konuştu.

"BEDELİNİ ÖDEMİŞ OLDU"

HT Magazin'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre, önceki gün Bebek'te görüntülenen usta oyuncu, "15 Temmuz bizler için çok önemli, masum insanlarımız hayatlarını kaybetti. Dikkatsizce yazılmış bir sözdü şehitler için. Yaptığı çok büyük bir hata. Ona çok büyük bir ders oldu. Bedelini büyük bir biçimde, küçük yaşta da olsa ödemiş oldu" dedi.

İşte hala-yeğen;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Itır Esen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

canan:

ben daha güzelim:)

Yanıtla519
....:

Hayır ben daha güzelim

14
Yorumcu:

''benim adım kerim hepinizi severim'' diye bi repliği vardı gaddar Kerimin. .

22
KEREM:

çok canansınız güzel hanım

13
Flumedia:

Oda çok pişman , üzgün diye sona sıkıştırsa idi iyi olurdu hala olarak . Ama iyi bir insan olsan zaten o kelimeleri söylemezdi Itır kötü biri ailesi tarafından milliyetçi duyguları vatanseverliği geliştirilmemiş idi ve bedelini ödedi neyse ki ünlü olamadı ve olamayacak şu dönemde hiçbir yapımcı bu milleti karşısına almak istemez . BUKIZ DAHA COKGENÇ NUR YERLİTAŞA NE DEMELİ HEPSİ Hepsi Terörist

Yanıtla416
ROK:

özür dile !

Yanıtla37
recep:

benimde halam olurmusun.

Yanıtla37
Realist:

Senin adın da Itır ama asla halan gibi güzel ve nazik biri olamazsın.

Yanıtla09
Hasan:

Get işine

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title