Haberler

Takıntılı Hayranı, Berna Öztürk'ü Kolundan Tutup Kaçırmak İstedi

Güncelleme:
Abone Ol

Dj ve oyuncu Berna Öztürk, 'Karımı Gördünüz mü?' filminin galasında sosyal medyada daha önce taciz ettiği iddia edilen takıntılı hayranı tarafından kaçırılmak istendi.

'Karımı Gördünüz mü?' filminin galasında Berna Öztürk, kendisini sosyal medyada da daha önce taciz ettiği iddia edilen takıntılı hayranının saldırısına uğradı. Dj ve oyuncu Öztürk'ü gala sırasında kolundan tutarak dışarı kaçırmaya çalışan Mert. Ö 'yü galaya katılan diğer oyuncular engelledi. Galaya gelen polis ekipleri Mert Ö.'yü gözaltına alırken, Öztürk'ün uğradığı saldırı kameralara saniye saniye kaydedildi.

GALAYA DAMGA VURAN OLAY

Peker Açıkalın, Ivana Sert, Nuri Alço, Esra Sönmezer, Coşkun Göğen, İlker Kurt, Ardal Kural gibi ünlülerin rol aldığı filmin Galası Ümraniye Hilton Garden Inn otelde yapıldı. Galaya katılan ünlü Dj Berna Öztürk kameralara açıklama yaptığı sırada bir kişinin saldırısına uğradı.

Takıntılı Hayranı, Berna Öztürk'ü Kolundan Tutup Kaçırmak İstedi

POLİS EKİPLERİ KORUMA DUVARI OLUŞTURDU

İsminin Mert Ö. olduğu öğrenilen şahıs Berna Öztürk'ü kolundan tutup dışarı kaçırmak istedi. Berna Öztürk korku içinde kendini kurtarmaya çalışırken, şahıs Öztürk'ün yanında bulunanlar tarafından uzaklaştırıldı. Ardından olay yerine gelen polis ekipleri Berna Öztürk'ün etrafında adeta koruma duvarı oluşturdu. Polis saldırgan Mert. Ö'yü gözaltında alındı.

Takıntılı Hayranı, Berna Öztürk'ü Kolundan Tutup Kaçırmak İstedi

SOSYAL MEDYADAN TACİZ ETMİŞ

Yapılan incelemede Mert Ö.'nün Berna Öztürk'ün takıntılı hayranı olduğu belirlendi. Mert Ö'nün Berna Öztürk'ün sosyal medya hesaplarına da mesajlar atarak taciz ettiği iddia edildi. Olaydan sonra set ekibi ile Berna Öztürk otel içerisinde bir süre bekletildikten sonra güvenlik görevlileri eşliğinde filmin izleneceği AVM'deki salona gitti.

Takıntılı Hayranı, Berna Öztürk'ü Kolundan Tutup Kaçırmak İstedi

"YENİDEN SAHALARA DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM"

Kendisine yapılan saldırı ile ilgili açıklama yapmayan Berna Öztürk film galası hakkında şunları söyledi: "Teşekkür ederim her şey yolunda çok sağ olun. Mühim olan filmimiz, filmimizin çok iyi olması. İnşallah hep birlikte gülüp eğleneceğiz. Yeniden sahalara döndüğüm için çok mutluyum. Bu ekibin içinde olduğum için çok mutluyum. Çok güzel bir film olduğunu umuyoruz. Biz de daha izleyemedik. İnşallah biz de sizlerle beraber güleceğiz."

Ünlü oyuncu olay sonrası büyük korku yaşadı;

Takıntılı Hayranı, Berna Öztürk'ü Kolundan Tutup Kaçırmak İstedi

Takıntılı Hayranı, Berna Öztürk'ü Kolundan Tutup Kaçırmak İstedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Peker Açıkalın Berna Öztürk Ivana Sert Nuri Alço Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (33)

muz cumhuriyeti:

kaçırılacak karı olsa bari

Yanıtla121
yege:

buram buram reklam kim ne yapsın bu mezarlık horozu karıyı

Yanıtla114
ACI AMA GERÇEK:

ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN AZİZİM . . . MEMLEKETTE KAÇIRILACAK SANKİ BAYAN KALMADI DA GÜRK TAVUK

04
Biz Bu Oyunları Yemezük ):

Düşük bütçeli film çekimi reklamı bedavaya getirme çabası flaş tv oyunculuğu

Yanıtla011
reklamlar:

az önce reklamları izlediniz

08
vatandaş:

Berna Öztürk tanıyan var mı?

05
10 üzerinden 0:

''Karımı Gördünüz mü?'' filminin galasında Berna Öztürk, kendisini sosyal medyada da daha önce taciz ettiği iddia edilen takıntılı hayranının saldırısına uğradı. Habere filmin ismini vererek başlamışlar ve davamın da film hakkındaki tüm bilgileri paylaşmışlar filmin tanıtı mı reklamı mı yapılmış sizce yoksa saldırı haberimi

03
UCUZ REKLAM:

Kendisine yapılan saldırı ile ilgili açıklama yapmayan Berna Öztürk film galası hakkında şunları söyledi: :D :D :D

02
Turk gucu:

Bunun nesine saplantı duymuş. tövbe tövbe.

Yanıtla19
....:

REKLAM;REKLAM;REKLAM

Yanıtla08
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title