Haberler

    Tamer Karadağlı ve sevgilisi Iraz Yıldız, arabada aşk pozu verdi

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Tamer Karadağlı ile kendisinden 30 yaş küçük sevgilisinin aşkı dolu dizgin devam ediyor. İlişkilerinin ortaya çıkmasıyla aşklarını göz önünde yaşayan çiftten Iraz Yıldız, Instagram hesabından aşk dolu bir pozlarını paylaştı.

    Çocuklar Duymasın dizisiyle yıldızı parlayan 53 yaşındaki Tamer Karadağlı, bir süre önce 23 yaşındaki Iraz Yıldız ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin aşkı geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda görüntülenmeleriyle ortaya çıktı.

    ARABADA AŞK POZU VERDİLER

    Genç piyanist Iraz Yıldız, önceki gün Tamer Karadağlı'nın aracında çektiği fotoğrafı Instagram'ında paylaştı. İkilinin mutluluğu, fotoğrafa böyle yansıdı.

    Tamer Karadağlı ve sevgilisi Iraz Yıldız'dan aşk karesi!

    SEVGİLİSİNİN ÇEKTİĞİ POZU PAYLAŞMIŞTI

    Ünlü oyuncu aralık ayında sevgilisinin çektiği bir pozu Instagram hesabından yayınlayarak aşkını ilan etmişti. Sahil kenarında otururken telefonuyla uğraşan Karadağlı'nın o hallerini gören Yıldız, telefonuna sarılmış ve sevgilisinin fotoğrafını çekmişti. Fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayan Karadağlı, "Denize bakmak varken bu adam niye telefona bakar ki" diyerek Iraz Yıldız'ı etiketlemişti.

    Tamer Karadağlı ve sevgilisi Iraz Yıldız'dan aşk karesi!

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Tamer Karadağlı Burcu Esmersoy Nişantaşı Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (22)

    ...:

    Halk yapsa demediğini bırakmazlar ama kendilerine herşey mübah ne de olsa onlar sanatçı!! Bide meslektaşları da destekliyo nazar boncuğu falan koyuyorlar hepsi aynı beş para etmezler...!!!

    Yanıtla232
    Turko01:

    Normal yurdum insanında sapıklık Ünlü zenginde adı aşk.

    Yanıtla429
    ııııı:

    kusacammmm

    Yanıtla326
    Paranın Gücü:

    Para ne demek görüyoruz işte. Biz yaşıtımızı bulamazken elin oğlu 30 yaş küçüğü buluyor :)

    Yanıtla128
    abdullah:

    aynı şeyi köylü biri yapsa ver yansın ederler. kendi kızını 30 yaş büyük birine kim verir. yada kendinden 30 yaş büyük birinde insan ne bulur. bu aslında şan şöhret yada para için birlikte olmak değil mi? yolun sonu başından belli 1-2 yıl geçmez herkes yoluna denir. inanın köylü biri alsa hiç olmazsa bir ömür geçirir. bu ünlülere ve yaşamlarına acıyorum ve onlardan utanıyorum.

    Yanıtla126
    NE DİYİM:

    İLGİNÇ Bİ BAKIŞ AÇISI AMA HAKLI OLDUĞUN DA Bİ GERÇEK. .

    14
    zafer:

    davul bile dengi dengine insan yasindan utanir

    Yanıtla222
    ARİF:

    BUNLARIN ANASI BABASI YOKMU

    Yanıtla119
    Millet:

    Çocugu yasında gercekten tamam ikili anlama sonucta ama ne bıleyım tuhaf yani. . .

    Yanıtla118
    En:

    Onlara laf yok ...bir vatandas yapsa ..edepsiz oluyor i...iste zengin şöhretli insanlar la fakir insanlarin arasindaki fark

    Yanıtla217
    Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title