Haberler

Tarkan'a Hamile Eşinden Yasak: Ateşli Dansçı İstemiyorum

Güncelleme:
Abone Ol

Megastar Tarkan'a eşi Pınar Tevetoğlu'ndan yasak geldi. Pınar Tevetoğlu, "Ateşli dansçı istemiyorum." deyip Tarkan'a yasak koydu.

Tarkan son albümü '10'un 3'üncü klibini çekmeye hazırlanıyor. Ancak eşi Pınar Tevetoğlu klipte ateşli dansçı istemediğini söyledi. Tarkan da 4 aylık hamile eşini kırmadı.

KLİPTE TEK BAŞINA OLACAK

Tarkan son albümü '10'un ilk klibini 'Yolla'ya çekmiş, 'Beni Çok Sev'de ise eşi Pınar Tevetoğlu ile kamera karşısına geçmişti. 3'üncü klibine hazırlanan Tarkan'a, Nisan 2016'da evlendiği 4 aylık hamile eşinden yasak geldi. Pınar Tevetoğlu, ateşli manken ya da dansçıları istemediğini söyledi. Tarkan klipte tek başına olacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tarkan Mola Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

ERKEK YADA KADIN GÜVENMİYORSA KISKANIR.:

Kadar saçma bir söz olamaz. Kıskançlık sevgidendir. Kendine güvensizlikten değil. Modern olcam diye ne yapacaginizı şaşırdınız.

Yanıtla053
serank:

Tarkan nasıl bu kadar gözlerin kör oldu , , kadınla sana baktıkça algılayamıyorum. nesine yani . .

Yanıtla420
Canım türkiyemMobil-IOS:

İyi demiş.

Yanıtla027
Serkanka42:

yemin ediyorum sanat camiasında heleki tarkan gibi bir adamın böyle temiz bir evlilik yapması şaşırtıcı. Eşi zaten ev kızıydı Almanya da. Anadolu kültürüyle yetişmiş bir aileden gelme. öyle sapıkca ilişkiler yok. Tarkan sanat icin birisiyle yatsın karısı birisiyle yatsın olayı yok. Şimdiki sanat camiasının evlilikleri hep böyle sapıkca. Tarkan kralsın.

Yanıtla220
Aslı:

GICIK OLUYORUM BÖYLE KISKANÇ TİPLERE. ERKEK YADA KADIN GÜVENMİYORSA KISKANIR. EĞER GÜVEN YOKSA ZATEN EVLİLİK UADA İLİŞKİ FAZLA SÜRMEZ.

Yanıtla155
oldumu:

Komedisiniz ancak domuz eti yiyenler kıskanmaz! insanın doğasında vardır kıskanmak, her şey kitab-a uygunsa insan zaten kıskanmaz ama devir ahlaksızların devri

015
Izm:

Takdir ediyorum örnek sanatçı örnek aile sonsuz mutluluk diliyorum...

Yanıtla36
Aslı:

YENGE BİRAZ GERİ KAFALIYMIŞ.

Yanıtla33
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title