Haberler

Tarkan, Alman Basınının Çirkin İftirasına İsyan Etti: Ülkemi Terk Etmiyorum

Abone Ol

Alman basınında çıkan "Türkiye'deki muhafazakâr politikalardan rahatsız olarak ülkeyi terk etme kararı aldığı" yönündeki iddiaları yalanlayan Tarkan, "Ülkemi terk etmiyorum" dedi.

Tarkan, Almanya'da oturum izni almasıyla ilgili olarak Bild gazetesinde çıkan haberlere tepki gösterdi. Haberde, Megastar'ın " Türkiye'deki muhafazakâr politikalardan rahatsız olarak ülkeyi terk etme kararı aldığı" ifadesine yer verildi. Megastar, haberin ardından konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

İşte Tarkan'ın yaptığı açıklama;

"Alman "Bild" gazetesinde 6 Aralık 2017 tarihinde hakkımda yayınlanan haberde Almanya'daki oturum talebimle ilgili yanlış bir algı yaratılmasına neden olabilecek, doğru olmayan bilgiler verilmiş ve gereksiz varsayımlarda bulunulmuştur. Oturum talebimin söz konusu haberde ifade edildiği sebeplerden olmamasıyla birlikte ülkemi terketmek gibi bir düşüncem de asla yoktur.

"OTURUM BAŞVURUM VİZE SORUNU YAŞAMAMAK İÇİNDİR"

Oturumu Almanya'da olan eşim Pınar Tevetoğlu'yla sıklıkla Almanya'ya seyahat ettiğimizden, benim ordaki yasal kalış sürelerimle ilgili bir vize sorunu yaşamamak içindir Almanya oturumu başvurum.


"KONUNUN SAPTIRILMASI BENİ ÜZMÜŞTÜR"

Bu kadar net ve anlaşılır olan bir talebin başka yerlere çekilmesi, konunun özünden saptırılıp doğruluk içermeyen olumsuz bir gündem yaratılmaya çalışılması beni üzmüştür. Kimseyi zor durumda bırakmamak ve yanlış anlaşılmalara sebep olmamak için konuyla ilgili gerekli duyarlılığın gösterilmesini rica ederim."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Almanya Türkiye Tarkan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (35)

Fatma deniz ela:

Bu ülkede adalet yok en iyisini yapiyor

Yanıtla239
Mustafa:

Sende git ne duruyorsun

420
bilen bilir:

eh sizin saçma düşünçesinden yola çıkarsak o zaman ülkemizde yaşayıp, da vize için alamanya, ya giden sonra tekrar ülkemize gelenler şunu mu demek istiyorlar alamayan, da adalet yok onun için terk ettik vaaayy beeee taamm 1930 model stalin kafası zihniyeti

10
ref:

Tarkan gibi malım mülküm olsa bende durmazdım suriyelilerden beter yaşıyoruz gss borcum var hastaneye para ödeyemiyorum it gibi yaşıyorum

Yanıtla1213
ARTIK KONUŞ:

SN:TARKAN TEVETOĞLU SENDEN VE SENİN GİBİ BU ÜLKEDE MEŞHUR OLMUŞ BU MİLLETİN SAYESİNDE ÜNE ŞANA ŞÖHRETE PARAYA PULA İMKANA SERVETE KAVUŞMUŞ TÜM SANATÇILARDAN ÖNCE ÜLKEMİZİ DAHA SONRADA İSLAM COĞRAFYASINDAKİ TÜM HALKLARI VE DEVLETLERİ SAVUNAN PAYLAŞIMLAR RÖPÖRTAJLAR ETKİNLİKLER BEKLİYORUZ BU MİLLETİN SİZE VERDİKLERİ KARŞISINDA BUNLARI SİZDEN BEKLEMEK BİZLERİN HAKKIDIR LÜTFEN ARTIK ÜLKEMİZE VE İSLAM ÜLEKELERİNE KARŞI BAŞTA AMERİKA İSRAİL VE DİĞER ÜLKELERİNİN KUMPASLARINA KARŞI SUSMAYIN

Yanıtla122
Truth:

Güzel bir cevap vermiş, yakışır. Bild gazetesi yine ucuz ve yalancı olduğunu kanıtladı... yine yine...

Yanıtla219
otobip:

çek git lann istediğin yere ülke senin le uğraşacak vakti yok daha mühim konular varken

Yanıtla156
emrullah ceylan:

tarkan babadır. merdir. bir numaradır esnaftır

Yanıtla317
Batuhan erol:

Bazen gözü başı oynasa da vatansever bir kişi hakkını vermek lazim

Yanıtla612
VATANDAŞ:

adamın dibisin rizeli TARKAN. . .

Yanıtla29
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title