Haberler

Tasarımcılara Hayranım

Abone Ol

İngiliz cemiyet hayatının genç temsilcilerinden, eski manken yeni oyuncu adayı Poppy Delevigne; bir sanatçı olarak gördüğü tasarımcılara hayran olduğunu....

Son dönemde podyumlarda fırtına gibi esen Cara Delevigne'in ablası Poppy de en az onun kadar ünlü bir manken. 1986 doğumlu Delevigne; İngiltere Moda Konseyi'nin gençlik elçisi, Chanel'in marka yüzü ve Matthew Williamson gibi ünlü tasarımcıların ilham perisi.

FARKLI OLMAK

Podyumların ardından oyunculuk dünyasında şansını denemeye karar veren Delevigne, Cosmopolitan dergisine modaya bakışını ve kariyerini anlattı:

Bu yıl oyunculuk konusunda daha yoğun bir şekilde çalışacağım. Dört aylığına seslendirmeler için Los Angeles'a gideceğim.

Mankenlik yapmaya 16 yaşında başladım. İlk Julien MacDonald'ın defilesinde podyuma çıktım. Mankenlikten kazandığım ilk parayla Hindistan'a tatile gittim.

Çocukluğumda erkek çocuklarından çok da farklı değildim. Giyimime özen göstermezdim ancak mankenliğe adım attığımda modayla daha çok ilgilenmeye başladım. Şu an tasarımcılara büyük bir hayranlık besliyorum; onlar gerçek birer sanatçı.

Chanel'in marka yüzlerinden biriyim. En beğendiğim tasarımcı da Karl Lagerfeld. Belki de bu yüzden dolabımda en sevdiğim kıyafet de siyah Chanel tulumum; onu giydiğimde kendimi hep iyi hissediyorum.

Önceden ne giyeceğine karar vermem. Kıyafetlerim o günkü ruh halimin eseridir. Tasarım ürünlerle ucuz parçaları, eskilerle yenileri karıştırmayı çok seviyorum. Farklı bir görüntü elde ediyorum.

NİŞANLIM BAŞIMA GELEN EN İYİ ŞEY

Şanslı bir insanım. Annem moda sektöründe çalışıyor, babam da büyük bir emlak şirketinin sahibi. Ancak başıma gelen en iyi şey; nişanlım James Cook. O da şu an ailesine ait uzay-havacılık şirketinde çalışıyor.

Bu yıl evlenmeyi planlıyoruz. O yüzden çalışırken bir yandan da düğünüm için hazırlıklar yapmam gerekiyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Chanel Moda Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title