Haberler

Tolga Karel'in Eşi Boşanmadan Sevgili Yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Karel'le boşanma aşamasında olan Azeri oyuncu Günay Musayeva boşanmadan sevgili yaptı. Saatlerce yeni aşkıyla oturan Musayeva, çıkışta flaşlar patlayınca şoke oldu.

Tolga Karel'le boşanma aşamasında olan Azeri oyuncu Günay Musayeva, geçen aylarda Sunset'te görüntülendiği iş adamı Vedat Mavuzer'le bu kez İstinye Park Armani Cafe'de baş başa yemek yedi.

FLAŞLAR PATLAYINCA ŞOK OLDU

Saatlerce oturan ikili, çıkışta patlayan flaşlarla şoke oldu. Mavuzer içeri kaçarken bu sırada fotoğrafların silinmesini isteyen Musayeva, "Biz iş için bir araya geldik" diyerek gazetecileri oyalamaya çalıştı. Ancak başarılı olamadı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Günay Musayeva Tolga Karel İstinye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (38)

Mika:

Gunay hamile iken Tolga bir kizla sokak ortasinda yapmadigi sey kalmamisdi Gunay sineye cekdigi icin beyenmisdim tavrini, bence sokaklarda baskalari ile surteceginize ana baba olub evladinizla ilgilenin boyle kepaze hayati ona yasatmaya hakkiniz yok. .

Yanıtla032
yorumsuzmobilWeb@haberler.com:

İş için bir araya geldik demiş.Hangi iş için bir araya geldi acaba

Yanıtla322
Emirhan Mobil-IOS:

Yapar bunların mayası bu Çünki

Yanıtla617
KURDO:

KANSIZ AZERİ

Yanıtla1010
Karabag gazisi:

Kurdo turkun kanina susayan sensin biz sana ne yapdik?Ocalan gibi vampir var basinizda. . . . . .

011
AZERİ BALASI:

ASIL KANSIZ OLAN O ALKOLİK TOLGANIZDIR. BAKSANA AYYAŞLIKDAN BAŞKA BİR İŞEDE YARAMIYOR . SEN DE GÜNAYIN YERİNDE OLSAYDIN ONUN YAPDIĞININ MİN KATINI YAPARDIN BÖYLE BİR AYYAŞA.

00
erkekMobil-ANDROID:

ahlaksiz

Yanıtla316
???:

şahsen ben bu kadını daha önce tanımıyordum tolga karelle evlendi tanıdım şimdi haber olmaya başladı

Yanıtla216
nesli:

tolgaya kızmı yok be . . . azeriler gelip buraya meşhur olunca ayrılıyorlar. . . tolga sen üzülme daha iyilerine layıksın

Yanıtla610
bruksel:

turkiye cok dandik bir ulke. kendi ulkesinde para etmeyen kim vrsa turkiyeye gelir artis olur herkes pesinden kosar turk erkekler cok acgozlu, memlekkette o kadar guzel hatun varken sirf yabanci diye pesine takilan bir suru sanatcilar sayilari bile bellisiz

Yanıtla114
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title