Haberler

Tolga Karel Survivor Yarışmacılarını Ziyarete Gitti

Güncelleme:
Abone Ol

Geçen sezon Survivor'da, Ünlüler takımının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Tolga Karel, yeni yarışmacılara destek olmak için Dominik Cumhuriyeti'ne gitti.

Survivor Ünlüler Gönüllüler'in en çok konuşulan eski yarışmacılarından biri olan Tolga Karel, Dominik Cumhuriyeti'ne gitti. Survivor'da yaşadığı anıların yeniden canlandığını söyleyen Karel, bu sezon Survivor All Star'da yarışan adayların hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

İşte Tolga Karel'in açıklamaları...

"HASAN BİRİNCİ OLABİLİR"

Geçen seneden kendime ait bir adam var. 3 gün orada yaşamıştım ben, tapusunu alacaktım ama elenmiştim o zaman. Şimdi almaya geldim. Dünyanın en zor yarışması Survivor eğer bunu kabul edip geliyorsanız her şeye katlanmak zorundasınız. Bu sene çok çekişmeli geçiyor yarışlar. Bu sene Hasan birinci olabilir kimin birinci olacağı halkın takdiridir ama Hasan'ın finale yakışacağını düşünüyorum kızlardan da Berna olabilir.

"ÜNLÜLER EKİP OLAMADI"

Merve Oflaz'ın performansı düşük daha iyi olabilirdi. Anıl daha iyi olabilirdi ama sakatlık sıkıntısı onu kötü etkiledi. Gönüllüler takımı ünlülere göre biraz daha iyi. Ünlüler henüz ekip olamadı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Dominik Cumhuriyeti Tolga Karel Star Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

nitrojen:

turabi taktikleri: 1-rakibine laf sok, üstüne yürü , psikolojisini boz, sindir ve adada üstünlük kur 2- kendine grup kur ve güçlü rakiplerini ekarte et 3- ezilen anadolu gencini oyna, ajitasyon yap halkı(sms leri) kazan 1. ol. işte OLAY BU. . .

Yanıtla319
VATANDAŞ:

Ülkemizin huyudur beğenmeyen itici gelen çok izlenir. Turabiyi şurdaki kimse sevmez hepsi itici der ama ne hikmetse sms hep birinci bu nasıl oluyor ??

Yanıtla019
vatandaş:

ne halkı acun seçiyor birinciyi anlamadınız mı hala

Yanıtla017
AyselMobil-IOS:

Beyenmiyen. Seyretmesin. Ben. Çok. Seviyorum. Hepsine. Basarılar. Hak. Eden. Kazansın.

Yanıtla29
mitiko:

ahlak nedir sence?tanıını yaparmısın. ?@. hertürlü ahlaksızlık şimdi yükselen değer yargısı olmuş. ancak masum bir gençlik proğramı ahlaksızlık. öğlemi?ben seyretmiyorum sende seyretme olsun bitsin. kimseyide haritadan silme.

Yanıtla17
vatandaş:

la kroooo atımı hazırlayınnn tolga gel miş

Yanıtla25
aaaaaaaa:

ya adam gizli hastalık hastası napcak orda :))

Yanıtla07
ROMEN:

başka işin yokmu be oğlum

Yanıtla15
@Mobil-IOS:

SINIR OLUYORUM BUNLARA BU YARISMAYI YAPANIDA YAPTIRANIDA YAPILAN YERIDE HARITADAN SILECEKSIN AHLAKSIZLIKTAN BASKA BISEY DEGIL

Yanıtla24
sibel cözenli:

tolga nasıl geciniyor merak ediyorum kod adı kozdan sadece 20 binlira aldı onulamı geciniyor

Yanıtla40
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title