Haberler

Tolga Sarıtaş, Teşkilat dizisinin kadrosuna dahil oluyor

Güncelleme:
Abone Ol

Başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş, TRT 1 ekranlarının iddialı dizisi Teşkilat'ın kadrosuna dahil oluyor. Sarıtaş dizide Altay rolünü oynayacak.

Yaz başında 4 yıllık sevgilisi Zeynep Mayruk ile nikah masasına oturan Tolga Sarıtaş, yeni sezon için kararını verdi. Gelen teklifleri değerlendiren Sarıtaş, Teşkilat'ın kadrosuna dahil olacak.

YILLAR SONRA AYNI DİZİDELER

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, TRT1'in Tims&B imzalı fenomen dizisi Teşkilat'ın beşinci sezonu merakla bekleniyor. Ağustos ayında sete çıkacak olan dizide ayrılan başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın yerine gelen isim Tolga Sarıtaş oldu. Başarılı oyuncu dizide Altay rolüne hayat verecek. Daha önce Söz dizisinde partner olan Aybüke Pusat ile Tolga Sarıtaş yıllar sonra Teşkilat'ta bir araya gelecek.

Tolga Sarıtaş, Teşkilat dizisinin kadrosuna dahil oluyor

Tolga Sarıtaş, Teşkilat dizisinin kadrosuna dahil oluyor

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Tolga Sarıtaş Televizyon Teşkilat Magazin 3-sayfa Altay Trt Televizyon 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Sebahattin Yakar:

bizene derdimiz.simdi bumu

Yanıtla716
Madde Hiçliğe Nasıl Kaybolabilir:

Umarız karasal yayın yani ANTENLİ televizyon geri döner. Çünkü uzaya uydu koymak çok zor. Ben tek başıma yapamam mesela. Eski zamanlarda antenli televizyon vardı ancak televizyonlar çok ağırdı.

Yanıtla163
Yasef Behar:

Super !!!!

Yanıtla21
Emre Kaya:

Gel de gözümüz gönlümüz açılsın özledik seni

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title