Haberler

Tolgahan Sayışman ile Selen Soyder Ayrıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Birlikte oynadıkları dizinin sona ermesinin ardından, Tolgahan Sayışman ile Selen Soyder çiftinin ilişkilerini bitirdikleri öğrenildi.

'Lale Devri' adlı dizide başrolü paylaşan ve büyük aşk yaşayan  Tolgahan Sayışman ile Selen Soyder’in dizinin sona ermesinden kısa bir süre sonra ayrıldığı öğrenildi. Soyder’in birlikte yaşadıkları evden Nişantaşı’na taşındığı, Sayışman’ın da Avrupa tatiline çıktığı söyleniyor.

SELEN'İN FERRARİ'DEN HABERİ YOK

Ünlü çiftle ilgili ayrılık iddiaları geçen hafta Sayışman’ın 340 bin Euro’ya aldığı Ferrari marka otomobille görüntülenmesiyle başladı. Soyder, ertesi gün gazetecilerin Ferrari sorusuna “Öyle mi, benim haberim yok” cevabını verdi.

TOLGAHAN İSPANYA'YA GİTTİ

Yeni otomobiliyle görüntülendikten sonra, Atletico Madrid-Chelsea maçını izlemek üzere İspanya’ya giden Sayışman, fotoğraflarını Instagram’da paylaştı. Sayışman; Murat Boz, Fatih Terim ve Bahadır Özdener gibi isimlerin olduğu grupla, Arda Turan’ın evine de konuk oldu. Yakışıklı oyuncu, İspanya’dan İngiltere’ye geçecek ve Chelsea-Atletico Madrid karşılaşmasının rövanşını da izleyecek.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tolgahan Sayışman Selen Soyder Lale Devri İspanya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

serpilali__250108@live.nl:

DIZI BITTI ASK BITTI

Yanıtla116
MaiMavi600@mynet.com:

Dizi aşkı sona erdi...

Yanıtla114
gaychpligay@hotmail.com:

öküz öldü ortaklik bitti zaten bu hatun bu adami en yakin kiz arkadisinin elinden alimisti ama bunada kalmamis oh iyi olmus..

Yanıtla310
MANDAmehmet@hotmail.com:

tühh.

Yanıtla24
Yavuzcaner.de@o2online.de:

Artik evlilige gerek kalmiyor her naneyi yiyorlar sonra skilinca ayriliyorlar cocuk oyuncagina cevirdiler herseyi.

Yanıtla14
.8585@bk.runutv.8585@bk.ru:

qelcekten ayrildilarmi

Yanıtla31
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title