Haberler

Tuba Ünsal Tanınmaz Hale Geldi

Güncelleme:
Abone Ol

Tuba Ünsal 'Eski Saat' isimli kısa filmdeki rolü için 30 yıl yaşlandı.

New York Film Akademisi'nden genç bir yönetmenin kısa filmi için kamera karşısına geçen Tuba Ünsal, setten sızan fotoğrafla hayranlarını şaşırttı.

Tuba Ünsal 'Eski Saat' isimli kısa filmdeki rolü için 30 yıl yaşlandı. Ünsal'ın makyajında 'Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi'nde Brad Pitt'e uygulanan profesyonel teknikler kullanıldı.

"KENDİMİ ÖYLE GÖRMEK TUHAFTI"

'Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi adlı filmi akıllara getiren Ünsal 'Eski Saat' isimli kısa filmdeki rolü için 30 yıl yaşlandı. Oyuncunun makyajında, Hollywood filmlerinde kullanılan teknikler kullanıldı. Etrafındakilerin yaşlı halini güzel bulduğunu söyleyen oyuncu "Kendimi öyle görmek tuhaftı ama yaşlı Tuba'yı çok sevdim" dedi.

AMERİKALI YÖNETMENİN FİLMİ FESTİVALLERDE YARIŞACAK

New York Film Akademisi'nden genç yönetmen Azat Zhapekov'un yönettiği ve uluslararası festivallerde yarışacak filmde Ünsal, aşkının peşinden İstanbul'a gelen Amerikalı bir kızı canlandırıyor. Genç oyuncu filmde sadece İngilizce konuşuyor.

TUBA ÇOK YETENEKLİ

Ünsal'ın tüm filmlerini izlediğini ve onu çok yetenekli bulduğunu söyleyen yönetmen Zhapekov, bunun Tuba için de iyi bir fırsat olduğunu belirtti. Ünsal ise "Uluslararası yarışmalara katılmak heyecan verici" dedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Tuba Ünsal Brad Pitt New York Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title