Haberler

Tugay Kerimoğlu, Boşadığı 25 Yıllık Eşini Sosyal Medyadan Sildi

Güncelleme:
Abone Ol

Parmakla gösterilen evliliğini tek celsede bitiren Tugay Kerimoğlu, 25 yıllık eşini sosyal medya hesabından da sildi.

25 yıllık evliliklerini dostça bitirdiklerini söyleyen Etkin Ünal ile Tugay Kerimoğlu, artık iki yabancı oldu. Boşanma sonrası dondurduğu instagram hesabını yeniden açan Kerimoğlu, ilk iş olarak eski eşini sildi.

ARTIK İKİ YABANCILAR

Geçtiğimiz ay 25 yıllık evlilikleri tek celsede biten eski Milli futbolcu Tugay Kerimoğlu ile Etkin Ünal'ın dostluğu da mazide kaldı. Fikir ayrılıkları nedeniyle boşanan ikili, dostça boşandıklarını söylese de eski eşler birbirine düşman kesildi.


Berke ve Melissa adında iki çocukları bulunan çiftten Tugay Kerimoğlu, boşanma öncesinde kapattığı instagram hesabını geçtiğimiz gün yeniden açtı. 103 bin takipçisi olan Kerimoğlu, hesabını açar açmaz ilk iş olarak eski eşini takipten çıkardı. Parmakla gösterilen evliliklerini bitirerek herkeste şok etkisi yaratan çift, böylece iki yabancı olduklarını gözler önüne serdi.


ÇOCUKLAR BİRLEŞTİREMEDİ

Birbirlerini görmek dahi istemeyen eski eşler, İngiltere'de yaşayan oğullarının yanına bile ayrı zamanlarda gidiyor. Etkin Hanım, boşanma davasının hemen ardından soluğu kızıyla birlikte Londra'daki oğlunun yanında almıştı. Yeni yıla İngiltere'de çocuklarıyla birlikte giren Ünal, geçtiğimiz günlerde yurda döndü.


Bunun üzerine Tugay Kerimoğlu da Berke'yi görmek için önceki gün İngiltere'ye uçtu. Berke ile hasret gideren eski futbolcu, oğlunun fotoğrafını instagram'da paylaştı. Eski eşlerin evlilikle birlikte dostluklarının da sona ermesi, sevenlerini üzdü..




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tugay Kerimoğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (60)

ANKARA:

ALLAH ERKEKLERE SABIR VERSİN. ŞİMDİ ÇOĞU KADIN HİZMET ETMİYOR SAYGI GÖSTERMİYOR. HEM BİRŞEY VERMİYOR HEMDE HERŞEYİ İSTİYOR. BİRYERDEN SONRA SABIR BİTİYOR HERŞEY BİTİYOR ERKEK KAÇACAK DELİK ARIYOR. YAZIK. . .

Yanıtla827
BAFE:

ERKEKLİK YAPMASSAN KARINA TABİ YAPMAZ ÖNCE KOCA OLACAN ERKEKLİĞİNİ GÖSTERECEN DEĞER VERECEN DEĞERİNİ ALACAN BİLADER. .

44
dogrucu:

Böyşe bir yorumu nasıl 15 kişi begenır aklım almıyor

01
dogrucu:

Böyşe bir yorumu nasıl bu kadar kişi begenır aklım almıyor

01
MAGAZİNPOWER:

Aklı sıra karısına hava atıyor. Bu yaştan sonra senden playboy vs. olmaz. Barış bence.

Yanıtla1013
KIRROO:

TUGAYA FAZLAYDI O KADIN ZATEN TUGAYA BİR KEZBAN LAZIM...

Yanıtla516
alpi 06:

eşi çok genç duruyor. Tugayı çökertmiş. Tugay en iyisini yapmış

Yanıtla79
abuzer karatikit:

BÖYLE BİR KADINA YANLIŞ MI YAPILIR TUGAY EFENDİ

Yanıtla310
adınızı yazın:

paranın şımarıklığı işte

45
MURO:

Gör ki neden boşanmışlar. . nezaketen toplumla paylaşamadıkları bir şey vardır, bunun da deşilmemesi gerekir. . . Medya canavarının etik değerleri olmadığını bilmek yeter. . . Hesaptan silmiş diye eleştiriyorsunuz. . . ya ne yapacaktı? boşadığı kadının arkasından salya sümük ağlaması mı gerekir. . . Onurlu davranmış. . ikisinin de haklılığı olduğunu düşünün geçsin gitsin. . . buradan ekmek çıkarmaya çalışmayın. . . gerçi sizde utanma yoktur ya. . . . . .

Yanıtla012
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title