Haberler

Turabi Taktığı Maskenin Sırrını Açıkladı: Bana Çok Şans Getirdi

Güncelleme:
Abone Ol

İddialı yarışmacı Turabi, Survivor'a maskeyle katıldı. Turabi, maskesinin sırrını şöyle açıkladı: "Bana çok şans getirdi ve buralara kadar geldim. Yine şans getireceğine inanıyorum."

Survivor 2018'de All Star takımında yarışan Turabi Çamkıran ilginç maskesiyle dikkatleri çekti. Turabi kırmızı maskesinin sırrını ve neden taktığını Acun Ilıcalı'ya açıkladı.

"BANA ÇOK ŞANS GETİRDİ"

Maskenin kendisine uğur getirdiğini söyleyen Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı'nın karşısına ilk böyle çıktığını hatırlatarak "Bana çok şans getirdi ve buralara kadar geldi. Bana uğur getireceğine inanıyorum. Survivor'a veda edene kadar bu şekilde devam edeceğim." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Turabi Çamkıran Acun Ilıcalı Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

istediğiniz kadar kızın bu yoruma:

Yiğidi öldür hakkını ver der atalarımız. Turabi gerçek bir survivor dır. . Survivor başladığı andan beri olumlu olumsuz Turabi''yi konuşuyoruz. . . Bu da gösteriyor ki Turabi bu işi çok iyi biliyor. . . Turabi herkesin suyuna giden, etliye sütlüye dokunmayan biri olsaydı Turabi olmazdı zaten. Biz onu öyle sevdik kıvırmayan dümdüz bir adam. . . All star takımında ki diğer yarışmacılara bakıyorum sadece tecrübeli yarışmacılar, ama bir survivor ruhuna sahip değiller. .

Yanıtla118
MENZİL:

SOYTARILAR

Yanıtla111
Bayrak:

medya maymunları

Yanıtla011
adınızı yazın:

bu proğramı izleyenlerin aklından şüphe ediyorum. .

Yanıtla29
ekoo:

aynen bır kere oturup ızlememısımdır ne bulurlar mıllete ne hayrı varsa zaman kaybı. .

02
su:

survivar çok güzel

Yanıtla72
Hakan:

sacma sapan yarismayi sirf acun denen artist icin izleyen bos milletimizi kutluyorum acin iki kitap okuyun

Yanıtla17
s:

inanılmaz itici bir tip

Yanıtla26
baby:

sanırım kzıılbaslığı göstermeye calışmıss

Yanıtla17
ttt:

Kesinlikle

23
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title