Haberler

YKS'de Türkiye 75'incisi olan yarışmacı bilemediği soruyla pes dedirtti

Güncelleme:
Abone Ol

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Türkiye genelinde eşit ağırlıkta 75. olan Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi hazırlık bölümü öğrencisi Ayşe Naz Babalık, bilemediği soruyla ekran başındakilere saç baş yoldurdu.

ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam yayınlanan bölümüne Ayşe Naz Babalık isimli yarışmacı damga vurdu.

İKİ KELİMESİNİN SÖZLÜK TANIMINI BİLEMEDİ

Türkiye genelinde eşit ağırlıkta 75. olan Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi hazırlık bölümü öğrencisi Ayşe Naz Babalık, "Hangisi 'iki' kelimesinin sözlük tanımıdır?" sorusunda joker hakkını kullanarak seyirciye sordu.

YKS'de Türkiye 75'incisi olan yarışmacı bilemediği soruyla pes dedirtti

SEYİRCİ DOĞRU CEVABI VERDİ

Seyircinin "Birden bir artık" yanıtını vermesi ile sonraki soruyu açtıran yarışmacı, sesli soruda elenerek 5 bin lira ödülle yarışmaya veda etti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Hukuk Fakültesi Televizyon Türkiye Magazin Eğitim YKS Televizyon Eğitim Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

Kenan Tepretoğlu:

soru saçma, birden bir artık nedir, kızımız hanım hanımcık, efendi, başarılı, güzel de, yolu açık olsun hayatta İnşallah

Yanıtla1271K
Hek Tor:

At tv diye yazmadım ki, Tay tv diye yazdım, niye filtreden geçmemiş anlamadım....

8058
Hek Tor:

.... Haaaa, bu yukarıdaki serzenişimi filtrememişsiniz, görücüye çıkarmışsınız... Bana ne bana ne, size küstüm be, önceden yazdığım yorumu bir daha yazmayacağım işte, banane banane...

5026
murat AKGÜNOĞLU YAPI:

Hek tor küsme nolur Çocukmusun Allah aşkına????

26
Kestanemi Çizdiler:

Hayatımda böyle saçma bir soru ne duydum, ne gördüm. Türkiye de hangi okulda hangi öğretmen böyle bir şey öğretti insanlara.?

Yanıtla52838
cavit dogan:

"İki" kelimesinin sözlük tanımını "Birden bir artık" gibi saçma sapan yapan kişiler yeni nesillerden ne bekliyor acaba ! Birden bir artık nedir lan !

Yanıtla41683
Uğur Yaramaz:

Üniversite okumuş ama bilgisizlik kötü birşey

Yanıtla54971
Önce düşünebil:

Okuyor. Daha okumadı. Bu yarışma sadece bilgi değil heyecanını yenebilmen de gerekiyor.

19171
MUSTAFA ALİ_5635:

Z KUŞAĞI HİÇ ŞAŞIRTMIYOR.....

Yanıtla491109
UğuR DURAN:

Çünkü soru çok saçma. Bu bilemeyeceği bir soru elbette değil. hemen karalamayın lütfen... İnsan böyle saçma bir soru şekliyle tabi tökezler

Yanıtla27493
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title