Haberler

Umut Akyürek, rap camiasına seslendi: Elinizi vicdanınıza koyun

Güncelleme:
Abone Ol

Umut Akyürek son zamanlarda popüler olan Ezhel, Norm Ender ve Ben Fero gibi rapçiler hakkında sert konuşarak, "Tarzınızı değiştirin. Siz abilerisiniz onların. İlerinin babalarısınız. Elinizi vicdanınıza koyun" ifadelerini kullandı.

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, Ben Fero, Norm Ender ve Ezhel'e uyarıda bulundu. Rapçilerin gençlere kötü örnek olduğu söyleyen Akyürek, "Linç edileceğim ama söylemek zorundayım" sözleriyle rapçilere seslendi.

Umut Akyürek, rap camiasına seslendi: Elinizi vicdanınıza koyun

"ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN"

Son zamanlarda popüler olan Ezhel, Norm Ender ve Ben Fero gibi rapçiler hakkında "Linç edileceğim ama bir genç kız annesi olarak söylemek zorundayım" diyen Akyürek, "Bu kadar sorumsuz, bu kadar başıboş olmamalı bu kardeşlerim. Sırf popülerlik uğruna, şöhret uğruna kötü örnek olmayın. Bunun vebali çok büyük. Bu evlatların gelecekleri biraz da sizlerin verdiği mesajlara bağlı." ifadelerini kullandı. Akyürek rapçilere, "Tarzınızı değiştirin. Siz abilerisiniz onların. İlerinin babalarısınız. Elinizi vicdanınıza koyun" çağrısında bulundu.

Umut Akyürek, rap camiasına seslendi: Elinizi vicdanınıza koyun

Umut Akyürek, rap camiasına seslendi: Elinizi vicdanınıza koyun

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Umut Akyürek Ezhel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

DJ BORİS BREJCHA:

ESAS BEN BUNU TANIMIYORUM, DUYDUĞUM EN SAÇMA AÇIKLAMA . ÇOCUKLAR GAYET BAŞARILI. BİR ŞEYİ DE Bİ DESTEKLEYİN YA . ÖLMEZSİNİZ FESATLIKTAN ÖLECEKSİNİZ.

Yanıtla118
EYLÜL:

RAPÇİLER GENÇ NESİLE KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR DİYOR . . . AMA KENDİSİ AYNAYA BAKMIYOR SİLİKON VE DOLGU YAPTIRA YAPTIRA ANGELİNA JOLİE BENZEMİŞ. . . . UMUT HANIM GENÇLER SİZİDE TAKİP EDİYOR UNUTMAYIN. .

Yanıtla012
malkoçoğlu:

Dediğin doğru abla ama, dudaklarındaki silikondan dökülen bu sözler çokta etkili olmadı

Yanıtla25
.:

devriniz kapanıyor populariteniz azalıyor diye bu ağlamaklı haller.

Yanıtla43
0131:

cok basitsiniz hanimefendi. . . silikonunuz isportami. . . ! siritiyor. . .

Yanıtla43
Bilim adamı:

Güzel derken benim küçük oğlum görse korkudan uyuyamaz sizin güzellik anlayışınıza .....

Yanıtla23
Şarkıcı mı:

Başka bişeye benziyor

Yanıtla41
cosmos:

doğru söylüyor gençlere kötü örnek ve uyuşturucuya itiyor

Yanıtla05
metin:

söyleyene bak çay iç hadi ordan naşşş

Yanıtla23
Haklı:

Kadın haklı. Küfürü uyuşturucuya ozendirmesi tarzı hep yanlis rapcilerin.kadını dış görünüşüyle aşağılayacaginiza birazda beyninizi kullanın.konu kadının görünüşü mü.ayrica sizene kardeşim.siz cokmu harikasiniz

Yanıtla04
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title