Haberler

Atakan Özyurt'un akımına uyan ünlü isimler "Kira bende" kampanyasına destek oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü isimlerin koronavirüs salgını nedeniyle kiracılardan kira almamasından sonra harekete geçen fenomen Atakan Özyurt, sosyal medya hesabından ihtiyacı olan ailelerin kiralarını üstlenme akımını başlattı. Akıma İdo Tatlıses, Arda Turan ve Zeynep Bastık gibi isimler de dahil oldu.

Başarılı oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak koronavirüs salgını nedeniyle evinde olan 2 kiracısından Nisan ayı kirasını almayacağını söyledi. Bunun üzerine hareket geçen Tolgahan Sayışman da kiracılardan kira almama kararı aldı. Mola ve Sayışman'ın bu hamlesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan fenomen Atakan Özyurt, bu yardımı bir meydan okumaya çevirdi ve birçok kişinin kira masrafını karşılamak için harekete geçti.

AİLELERİN KİRALARINI ÖDEYECEKLER

Koronavirüs günlerinde sosyal medyada başlatılan "challenge" (meydan okuma) akımına dahil olan oyuncu Atakan Özyurt, anlamlı bir kampanya başlattı. Özyurt, "Kira benden" diyerek maddi zorluk çeken bir ailenin bir aylık kirasını ödeyeceğini söyledi. Özyurt'un meydan okuduğu İdo Tatlıses, "Ben 10 ailenin aylık kirasını üstlenmek istiyorum" dedi ve Edis'i de kampanyaya destek vermeye davet etti. Ünlü şarkıcı ise "5 ailenin kirasını karşılamaya hazırım" açıklamasını yaptı. Kampanyaya Emre Çolak, Arda Turan, Burak Yılmaz, Aybüke Albere ve Zeynep Bastık da destek verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Atakan Özyurt İdo Tatlıses Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

#EVDEKAL:

Zaten Bunların Evinde Oturan zengin en az 5000 tl kira veren kişilerdir bunlarda reklam yapıyor. keşke herkes almassa iyi olur tabi.

Yanıtla05
):

bunların evleri 3 1 yada 2 1 mi gariplerin oturduğu evlermi? yani çokçok ihtiyacı olan kişilermi garipler ne yapsın

Yanıtla14
Hero:

Bu sanatçılar yardım mı yapıyor yoksa yaptığı şeyleri mi pazarlıyor sen medyadan bildirmek zorundamısın varsa paran gider yardımı yaparsın

Yanıtla05
cahil avcısı:

akımın ne olduğunu bilmiyorsun daha bu şekilde olmasa bu kadar yardımın yapılacağınımı zannediyorsun yardım yapsalar eleştiri yapmasalar eleştiri

01
öööjjööö:

virüs geçer ama reklam meraklısı bu zavallı tipler geçmez. . .

Yanıtla04
tebrikler.:

Ülkenin ünlü kişilerinin birbirine mikrofon uzatmasıyla bir nebze olsun ülke garibanlarına yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. yaşasın ülke dayanışması.

Yanıtla40
Neler ÇEKTİM:

Bu ZIRILDAK'' Ların TUZU Kuru, Reklam Peşindeler. . . Ya Sadece Geçimleri KİRA Gelirleri Olanlar Nasıl Yapsın Peki. . ?

Yanıtla13
samsun:

kime basvuru yapacağız bu arkadaşlar kira ödeyecek boş iş hepsi reklam peşinde

Yanıtla04
Acaib:

Almadıkları gibi hani bir abla vardı bakkalları gezip borç kapatıyordu. Onun yaptığı gibi mahalle esnafları akımı başlatsınlar. Zira almadıkları kira bedelleriyle koca mahallelerde ki bir çok dar gelirli insanların borçlarını öderler.

Yanıtla13
Fırtına:

İyi reklamm aracı buluşsunuz bravo

Yanıtla12
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title