Haberler

Ünlü model Cara Delevingne ve oyuncu sevgilisi Ashley Benson nişanlandı

Güncelleme:
Abone Ol

Dünyaca ünlü model Cara Delevingne'in, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Ashley Benson ile nişanlandığı iddia edildi.

Ünlü model Cara Delevingne ve Hollywood'un yıldızlarından olan Ashley Benson'ın ilişkilerini bir üst seviyeye taşıyarak nişanlandıkları iddia edildi.

FANTEZİ KOLTUKLARIYLA GÜNDEMDEN DÜŞMEMİŞTİ

1 yıl önce birlikte olduklarını açıklayarak magazin gündemine bomba gibi düşen Ashley Benson ve Cara Delevingne, fantezi koltukları ile gündemden düşmemişti.

Ünlü model Cara Delevingne ve oyuncu sevgilisi Ashley Benson nişanlandı

PARMAKLARINDAKİ YÜZÜK DİKKAT ÇEKTİ

People dergisinin iddiasına göre, şu an Fransa'nın Saint Tropez şehrinde tatil yapan ünlü çiftin parmaklarının dolu olması bu iddiaları güçlendirmiş.

Ünlü model Cara Delevingne ve oyuncu sevgilisi Ashley Benson nişanlandı

AŞKLARINI HER FIRSATTA DİLE GETİRİYORLAR

Birbirlerine çok aşık olduklarını her fırsatta dile getiren,ikili, geçtiğimiz ay da ilişkilerinin birinci yıl dönümünü kutlamışlardı.

Ünlü model Cara Delevingne ve oyuncu sevgilisi Ashley Benson nişanlandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cara Delevingne Ashley Benson Hollywood Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (39)

HASAN:

İNSANLARI NASIL İSTERLERSE ÖZGÜRÇE TERCİH HAKKINI KULLANABİLİRLER.

Yanıtla5313
ABECE:

bravo çok güzel bir seçim yapmışsın. kardeşim. sende özgürsün hem. .

10
YYYYTTTTRMNB:

İNSANLAR HAKKINDA KÖTÜ YORUM YAPANLAR NASIL SOSYAL TOPLUMDAN GELİYOR ACABA MERAK EDİYORUM BU İNSANLAR ÇOCULARA MI TECAVÜZ EDİYOR KADIN MI ÖLDÜRÜYOR NE YAPIYORLAR BİRBİRLERİNE OLAN AŞKLARINI YAŞIYORLAR NASIL BİR KÖTÜLÜK OLABİLİR BİRAZ İNSAN OLMAYI DENEYİN

Yanıtla399
noname:

ya neyin aşkından bahsediyorsun bu saydıklarınla düşündüğün olay zaten aynı şey . kötülük yapmıyor ama gençlere ve cocuklara özendiriliyor.

39
CAMCI:

İNSAN OLSAN BAŞTA Bİ ADIN OLURDU YYYYTTTTRMNBBBBCCCÇÇÇÇ HAYVANSIN HERHALDE RAST GELEN PASTİN PATİNLE AKIL VERME

36
kolcu:

senin düsuncene gore bunlar kimseye zarar vermiyor kendilerine gore aşk yasiyorlar peki bunlardan oluşan bir toplum düşün kız kıza, erkek erkekle birlikte peki aile nerde, çocuk, dede, amca, torun nerede yok hiç sıfır akrabalik yok , kardeş yok aile yok nasıl bir toplum oluştu... Aile, toplumun temel taşi bunu yerle bir ediyorlar niye gencler aşk yaşıyorlar, kime ne zararı var canim diyemezsin Bunlar toplumun altıni oyuyorlar bunu görmek gerek...

02
kolcu:

sen kendince bunlarin kimseye zarari yok diyorsun ama durum senin sandığın ,düşündüğün gibi değil bir toplum düşün erkek erkeğe, kiz kıza birlikte peki aile nerde cocuk nerde,dede, torun dayi amca geniş aile akraba nerde yok, hiç,sıfır bir ömür böyle yaşa mutlu ol hemi sence bu işte yanlış giden bişeyler yok mu... Toplumun temel taşını yerinden sarsiyorsun, akrabalık ilişkileri bitiriyorsun nasil bir gelecek kuruyorsun iyi düşün gençlik hevesiyle, aşk iste diyerek bunlarin üstünü cizersen üstünden silindir geçer farkinda bile olmazsın...

00
kim:

hayvanlar aleminde olmuyor böyle şeyler.

Yanıtla538
ASLI:

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DARISI TÜM SEVEN LGBT''LERE

Yanıtla206
YILDIZ:

bende isteremmmm :)

Yanıtla223
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title